Ferie

Gusia
Użytkownik
Użytkownik
Posty: 23
Rejestracja: 28 gru 2004, o 00:06
Płeć: Kobieta
Lokalizacja: Łódź

Ferie

Post autor: Gusia »

Co będziecie robić w ferie zimowe? Nauka, imprezy, czy wyjazd na narty? A może jakaś praca..?
Karol_Iwan
Użytkownik
Użytkownik
Posty: 69
Rejestracja: 8 lis 2004, o 19:30
Płeć: Mężczyzna
Lokalizacja: Bytów/Pomorze :)
Podziękował: 1 raz

Ferie

Post autor: Karol_Iwan »

U mnie nauki troche będzie w ferie, trzebna sie pouczyc aby zaliczyc przedmioty które odpadają pod koniec drugiej klasy no i zaczynają sie klasowe 18-ki, dlatego też trzeba wieczorami "poszleć" (oczywiście z umiarem)
A co do pracy to może zatrudnie się do odśnieżania chodników

Zdrówko:
Karol_Iwan
Awatar użytkownika
Zlodiej
Użytkownik
Użytkownik
Posty: 1910
Rejestracja: 28 cze 2004, o 12:24
Płeć: Mężczyzna
Lokalizacja: Kraków
Podziękował: 2 razy
Pomógł: 108 razy

Ferie

Post autor: Zlodiej »

18-stki to juz za mną ...

Ferie to głównie w szkole na lekcjach z matematyki, informatyki i fizyki - sama przyjemnosc szkoda ze tak na codzien nie mam.

Z tego powodu nigdzie nie wyjeżdam ... Maturka, OM, przydałoby sie zeby na dyplom konczący szkole jakies w miare ocenki były i jeszcze zdaje na prawko za tydzien ... brr
marshal
Użytkownik
Użytkownik
Posty: 1179
Rejestracja: 21 cze 2004, o 00:51
Płeć: Mężczyzna
Lokalizacja: krk
Pomógł: 9 razy

Ferie

Post autor: marshal »

dobijajacy temat... jakie ferie?
Awatar użytkownika
Tomasz B
Użytkownik
Użytkownik
Posty: 312
Rejestracja: 1 lis 2004, o 21:28
Płeć: Mężczyzna
Lokalizacja: Rybnik

Ferie

Post autor: Tomasz B »

1 tydzień - spanie, imprezy, wypady, itd itd + only mata, 2 tydzień - nadrabiane zaległości w szkole, inne przedmioty + mata... mniej więcej tak to wygląda :]
Skrzypu
Użytkownik
Użytkownik
Posty: 1146
Rejestracja: 18 maja 2004, o 22:15
Płeć: Mężczyzna
Lokalizacja: Kraków
Pomógł: 18 razy

Ferie

Post autor: Skrzypu »

Moje plany na ferie:

Nauka, nauka, nauka, narty

W rzeczywistości:

Imprezy, imprezy, imprezy, troche nauki, narty
gvalch'ca
Użytkownik
Użytkownik
Posty: 91
Rejestracja: 7 paź 2004, o 20:03
Płeć: Kobieta
Lokalizacja: Olsztyn
Pomógł: 4 razy

Ferie

Post autor: gvalch'ca »

U mnie, niestety tak samo jak u Skrzypa. Niestety, bo w weekend mam olimpiadę geograficzną i NIC nie umiem
A cały tydzień miałam się uczyć
Gusia
Użytkownik
Użytkownik
Posty: 23
Rejestracja: 28 gru 2004, o 00:06
Płeć: Kobieta
Lokalizacja: Łódź

Ferie

Post autor: Gusia »

A ja jadę w Góry Sowie, do Bielawy. Muszę sobie kupić takie jabłuszko do zjeżdżania
Margaretta
Użytkownik
Użytkownik
Posty: 143
Rejestracja: 9 lip 2004, o 15:24
Płeć: Kobieta
Lokalizacja: Police

Ferie

Post autor: Margaretta »

Faktycznie dobijający temat=|
ale z tego powodu, bo kiedy jak kiedy, ale w ferie to nie powinno się uczyć =|
a tu wszyscy tylko nauka=/
Awatar użytkownika
Elvis
Użytkownik
Użytkownik
Posty: 765
Rejestracja: 17 paź 2004, o 18:09
Płeć: Mężczyzna
Lokalizacja: Warszawa
Podziękował: 2 razy
Pomógł: 89 razy

Ferie

Post autor: Elvis »

Chciałbym się pouczyć i spędzić trochę czasu aktywnie, ale przewiduję, że cały czas będę siedział w domu.
Awatar użytkownika
Tomasz Rużycki
Użytkownik
Użytkownik
Posty: 2970
Rejestracja: 8 paź 2004, o 17:16
Płeć: Mężczyzna
Lokalizacja: Suchedniów/Kraków
Podziękował: 4 razy
Pomógł: 293 razy

Ferie

Post autor: Tomasz Rużycki »

Ja nawet o nauce w ferie nie myślę Chociaż.... powtórzenie z romantyzmu, spr. państwo-stolica etc. czekają ;/ Eh.... Pewnie w poniedziałek po feriach cokolwiek zacznę robić ^_^ (zaczynają mi się dopiero za tydzień )

Pozdrawiam,
--
Tomasz Rużycki
Awatar użytkownika
pl2619
Użytkownik
Użytkownik
Posty: 139
Rejestracja: 12 paź 2004, o 20:08
Płeć: Mężczyzna
Podziękował: 5 razy

Ferie

Post autor: pl2619 »

no ja w ferie jade do babci bo chciała ale ja niewiem czy się cieszyć czy nie cieszyć się no ale w końcu czeba się wybrać do bacie i dziadak co nie

[ Dodano: Nie 23 Sty, 2005 ]
Margaretta pisze:Faktycznie dobijający temat=|
ale z tego powodu, bo kiedy jak kiedy, ale w ferie to nie powinno się uczyć =|
a tu wszyscy tylko nauka=/
zgadzam się w pełni
półpasiec
Gość Specjalny
Gość Specjalny
Posty: 534
Rejestracja: 8 lip 2004, o 17:05
Płeć: Mężczyzna
Lokalizacja: Warszawa
Podziękował: 1 raz
Pomógł: 17 razy

Ferie

Post autor: półpasiec »

ja mam ferie od poczatku lutego, ale moj zajebisty nauczyciel tak mi ustawi zwolnienie, ze caly luty nie bede chodzil do szkoly, oczywiscie na faki i inne takie to sobie pojde, ale reszte bede mial w dupie:)
Awatar użytkownika
g
Użytkownik
Użytkownik
Posty: 1552
Rejestracja: 21 sie 2004, o 16:44
Płeć: Mężczyzna
Lokalizacja: Kraków
Pomógł: 59 razy

Ferie

Post autor: g »

ja podobnie jak Reksio - z ta roznica ze moj dyrektor a nie zajebisty nauczyciel. przychodze po feriach, daje mu do podpisu zwolnienie z powodu intensywnej nauki do OM i voila - caly miesiac kminie zadanka :D

no i oczywiscie z okazji kupy wolnego czasu w ferie wypije wiecej niz zwykle :)
_el_doopa
Użytkownik
Użytkownik
Posty: 453
Rejestracja: 22 sie 2004, o 23:09
Płeć: Mężczyzna
Pomógł: 16 razy

Ferie

Post autor: _el_doopa »

dopiero po feriach?
ja mam juz od 1,5 tygodnia
ODPOWIEDZ