Kontrowersyjna konwersacja o ....

Awatar użytkownika
Lady Tilly
Użytkownik
Użytkownik
Posty: 3807
Rejestracja: 4 cze 2005, o 10:29
Płeć: Kobieta
Lokalizacja: nie wiadomo
Podziękował: 1 raz
Pomógł: 712 razy

Kontrowersyjna konwersacja o ....

Post autor: Lady Tilly »

... seksie.

Kod: Zaznacz cały

http://www.maxior.pl/?p=index&id=13741&0
rety, dziwię się, że mozna w tak jawny sposób, bez ogródek zadawać ludziom takie pytania. Z resztą też jestem zaskoczona tym jak można na te pytania odpowiadać. ??: ??:
Pierwszy raz dziś ogladałam ten filmik i szczerze powiem, że ten prowadzący w niektórych momentach (rozmowy) jest lepszy od Kuby Wojewódzkiego i Kazi Szczuki razem wziętych.
Ostatnio zmieniony 19 kwie 2007, o 08:28 przez Lady Tilly, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
kolanko
Użytkownik
Użytkownik
Posty: 1905
Rejestracja: 9 gru 2006, o 14:23
Płeć: Mężczyzna
Lokalizacja: Łańcut
Podziękował: 32 razy
Pomógł: 172 razy

Kontrowersyjna konwersacja o ....

Post autor: kolanko »

Widzialem to juz kiedys .. nie ma to jak inteligencja ;/
Awatar użytkownika
PFloyd
Użytkownik
Użytkownik
Posty: 620
Rejestracja: 9 paź 2006, o 20:20
Płeć: Mężczyzna
Lokalizacja: Kęty
Podziękował: 16 razy
Pomógł: 122 razy

Kontrowersyjna konwersacja o ....

Post autor: PFloyd »

ale ona głupia
luka52
Użytkownik
Użytkownik
Posty: 8601
Rejestracja: 1 maja 2006, o 20:54
Płeć: Mężczyzna
Lokalizacja: Kraków
Podziękował: 47 razy
Pomógł: 1816 razy

Kontrowersyjna konwersacja o ....

Post autor: luka52 »

PFloyd, nie głupia, lecz "wyzwolona"
mat1989
Użytkownik
Użytkownik
Posty: 3393
Rejestracja: 29 sty 2006, o 14:15
Płeć: Mężczyzna
Podziękował: 466 razy
Pomógł: 197 razy

Kontrowersyjna konwersacja o ....

Post autor: mat1989 »

hehe xD stare to jak nie wiem :p są ludzie dla których się liczy tylko rozgłos, ale nie ma już znaczenia czy ten rozgłos jest wywołany w jakiś pozytywny sposób/...
Awatar użytkownika
Lady Tilly
Użytkownik
Użytkownik
Posty: 3807
Rejestracja: 4 cze 2005, o 10:29
Płeć: Kobieta
Lokalizacja: nie wiadomo
Podziękował: 1 raz
Pomógł: 712 razy

Kontrowersyjna konwersacja o ....

Post autor: Lady Tilly »

luka52 pisze:PFloyd, nie głupia, lecz "wyzwolona"
Rety, to ja w takim razie nie chcę być wyzwolona. Myślałam, że bycie wyzwolonym to atut. Jeśli rozpatrywać ten "atut" pod takim "kątem" to ja nie jestem wyzwolona.
luka52
Użytkownik
Użytkownik
Posty: 8601
Rejestracja: 1 maja 2006, o 20:54
Płeć: Mężczyzna
Lokalizacja: Kraków
Podziękował: 47 razy
Pomógł: 1816 razy

Kontrowersyjna konwersacja o ....

Post autor: luka52 »

Lady Tilly, no właśnie - "kobieta wyzwolona" ale od czego? Podczas dyskusji nie padło żadne słowo wyjaśnienia, tylko jedno puste hasło.
Awatar użytkownika
Lady Tilly
Użytkownik
Użytkownik
Posty: 3807
Rejestracja: 4 cze 2005, o 10:29
Płeć: Kobieta
Lokalizacja: nie wiadomo
Podziękował: 1 raz
Pomógł: 712 razy

Kontrowersyjna konwersacja o ....

Post autor: Lady Tilly »

heh w tym cały sęk.
Awatar użytkownika
Calasilyar
Użytkownik
Użytkownik
Posty: 2656
Rejestracja: 2 maja 2006, o 21:42
Płeć: Mężczyzna
Lokalizacja: Wrocław/Sieradz
Podziękował: 29 razy
Pomógł: 410 razy

Kontrowersyjna konwersacja o ....

Post autor: Calasilyar »

Lady Tilly pisze:szczerze powiem, że ten prowadzący w niektórych momentach (rozmowy) jest lepszy od Kuby Wojewódzkiego i Kazi Szczuki razem wziętych.
Jeżeli chodzi o formę, to on wyrabia 200% Wojewódzkiego , tylko właśnie jeżeli chodzi o treśc, to on ma cos do powiedzenia i przecież tylko z nią tak gadał, bo chciał jej czegoś nauczyc. A że ona jest taka głupia i (chyba przede wszystkim) pusta...

PS. to jest świetny pokaz odbijania piłeczki
Awatar użytkownika
Lady Tilly
Użytkownik
Użytkownik
Posty: 3807
Rejestracja: 4 cze 2005, o 10:29
Płeć: Kobieta
Lokalizacja: nie wiadomo
Podziękował: 1 raz
Pomógł: 712 razy

Kontrowersyjna konwersacja o ....

Post autor: Lady Tilly »

to jako podsumowanie konwersacji - totalny odlot.
Awatar użytkownika
Tom_ek
Użytkownik
Użytkownik
Posty: 15
Rejestracja: 21 mar 2007, o 18:40
Płeć: Mężczyzna
Lokalizacja: ...
Podziękował: 3 razy
Pomógł: 1 raz

Kontrowersyjna konwersacja o ....

Post autor: Tom_ek »

...no to teraz obstawiamy...jaką kobietę teraz Frytka wyzwoli i pocałuje przed kamerami ??
Awatar użytkownika
Lady Tilly
Użytkownik
Użytkownik
Posty: 3807
Rejestracja: 4 cze 2005, o 10:29
Płeć: Kobieta
Lokalizacja: nie wiadomo
Podziękował: 1 raz
Pomógł: 712 razy

Kontrowersyjna konwersacja o ....

Post autor: Lady Tilly »

... ed&search=
okazuje się, że u Kuby Wojewódzkiego też dała popis.
ODPOWIEDZ