Panowie, skoncentrujcie się!

Nostry
Użytkownik
Użytkownik
Posty: 1361
Rejestracja: 9 cze 2004, o 15:07
Płeć: Mężczyzna
Lokalizacja: Litzmannstadt
Podziękował: 3 razy
Pomógł: 1 raz

Panowie, skoncentrujcie się!

Post autor: Nostry »

marshal
Użytkownik
Użytkownik
Posty: 1179
Rejestracja: 21 cze 2004, o 00:51
Płeć: Mężczyzna
Lokalizacja: krk
Pomógł: 9 razy

Panowie, skoncentrujcie się!

Post autor: marshal »

kurde...za duzo tych kulek...nie potrafie
Margaretta
Użytkownik
Użytkownik
Posty: 143
Rejestracja: 9 lip 2004, o 15:24
Płeć: Kobieta
Lokalizacja: Police

Panowie, skoncentrujcie się!

Post autor: Margaretta »

fe
wstyd=P
co to za pornole tu umieszczacie =|
przecież wiadomo, że z ciekawości wejdą na linka panie i dzieci =P
marshal
Użytkownik
Użytkownik
Posty: 1179
Rejestracja: 21 cze 2004, o 00:51
Płeć: Mężczyzna
Lokalizacja: krk
Pomógł: 9 razy

Panowie, skoncentrujcie się!

Post autor: marshal »

w dzisiejszych 'wyzwolonych' czasach nazywanie teog 'pornolem' jest chyba duzym naduzyciem

zwykla telewizja publiczna karmi 'lepszym shitem'

a to jes zbawne lol ;P
półpasiec
Gość Specjalny
Gość Specjalny
Posty: 534
Rejestracja: 8 lip 2004, o 17:05
Płeć: Mężczyzna
Lokalizacja: Warszawa
Podziękował: 1 raz
Pomógł: 17 razy

Panowie, skoncentrujcie się!

Post autor: półpasiec »

widze, ze kolezanki nie bylo, kiedy Nostry dostal ostrzezenie:)
Awatar użytkownika
Zlodiej
Użytkownik
Użytkownik
Posty: 1910
Rejestracja: 28 cze 2004, o 12:24
Płeć: Mężczyzna
Lokalizacja: Kraków
Podziękował: 2 razy
Pomógł: 108 razy

Panowie, skoncentrujcie się!

Post autor: Zlodiej »

Ehhh ... kulke nie jest trudno znaleźć, bo te zdjecia i tak wzroku nie odciagają, nie mają czym... heh
Awatar użytkownika
Tomasz B
Użytkownik
Użytkownik
Posty: 312
Rejestracja: 1 lis 2004, o 21:28
Płeć: Mężczyzna
Lokalizacja: Rybnik

Panowie, skoncentrujcie się!

Post autor: Tomasz B »

heheh bardzo łatwo sie skoncentrować :] jeżeli mieszanie kulek zaczyna się od prawego kubka, to po wymieszaniu jest w lewym, a jeżeli od lewego kubka sie zaczyna mieszanie, to po wymieszaniu kulka jest w prawym i tak w kółko , przynajniej u mnie tak jest
Awatar użytkownika
Maniek
Użytkownik
Użytkownik
Posty: 841
Rejestracja: 11 paź 2004, o 15:12
Płeć: Mężczyzna
Lokalizacja: Będzin | Gliwice
Podziękował: 6 razy
Pomógł: 79 razy

Panowie, skoncentrujcie się!

Post autor: Maniek »

tomasz_b pisze:heheh bardzo łatwo sie skoncentrować :] jeżeli mieszanie kulek zaczyna się od prawego kubka, to po wymieszaniu jest w lewym, a jeżeli od lewego kubka sie zaczyna mieszanie, to po wymieszaniu kulka jest w prawym i tak w kółko , przynajniej u mnie tak jest
Hehe to prawda u mnie tez to zauważyłem ale nie w kazdym przypadku !!

A po 2 to jak patrze na tą babe tam w dole wymachujacą ( .)( .) to aż mi się chce odrazu patrzec na kulke błee
Awatar użytkownika
Arek
Użytkownik
Użytkownik
Posty: 1729
Rejestracja: 9 sie 2004, o 19:04
Płeć: Mężczyzna
Lokalizacja: Koszalin
Podziękował: 2 razy
Pomógł: 12 razy

Panowie, skoncentrujcie się!

Post autor: Arek »

Cóż....... jakoś nie chciało mi za bardzo grać, jak zobaczyłem na czym to polega....

niesmaczne............
Skrzypu
Użytkownik
Użytkownik
Posty: 1146
Rejestracja: 18 maja 2004, o 22:15
Płeć: Mężczyzna
Lokalizacja: Kraków
Pomógł: 18 razy

Panowie, skoncentrujcie się!

Post autor: Skrzypu »

Banalne, za każdym razem wygrywam
ODPOWIEDZ