Historia
-
- Użytkownik
- Posty: 143
- Rejestracja: 9 lip 2004, o 15:24
- Płeć: Kobieta
- Lokalizacja: Police
Historia
ejj no chłopiec ma 10 lat =/
może nie umieć ortografii=|
to u mnie w klasie dyslektycy też robią czasem trakie błędy.
pozdrwiam
może nie umieć ortografii=|
to u mnie w klasie dyslektycy też robią czasem trakie błędy.
pozdrwiam
- Zlodiej
- Użytkownik
- Posty: 1910
- Rejestracja: 28 cze 2004, o 12:24
- Płeć: Mężczyzna
- Lokalizacja: Kraków
- Podziękował: 2 razy
- Pomógł: 108 razy
Historia
Ahh .. wiesz ... historia tak ale nie pozwoliłbym zeby mi na mat fizie wrzucili jeszcze wiecej histy gdzie ja ledwo mam 5 matematyk tygodniowo ...
Historia jest fajna ale to nie oznacza ze musi być jej duzo i musi być wszedzie ... przeciez nie samymi histerykami świat jest wypełniony i bez nich da sie zyc ...
Historia jest fajna ale to nie oznacza ze musi być jej duzo i musi być wszedzie ... przeciez nie samymi histerykami świat jest wypełniony i bez nich da sie zyc ...
- Zlodiej
- Użytkownik
- Posty: 1910
- Rejestracja: 28 cze 2004, o 12:24
- Płeć: Mężczyzna
- Lokalizacja: Kraków
- Podziękował: 2 razy
- Pomógł: 108 razy
Historia
Hah... wcale nie ... na ocene państwową czyli 3 nawet ksiazki nie trzeba otwierać ... a jak sie chce mieć 4 to raz moze dwa przeczytać kazdy temat ...
Trzeba mieć głowe do zapamietywania i kojarzenia faktów i wydarzeń ...
Ja wole 5 histerii od 2 niemców czy 1 biologi i chemii to jest piekiełko ;]
Trzeba mieć głowe do zapamietywania i kojarzenia faktów i wydarzeń ...
Ja wole 5 histerii od 2 niemców czy 1 biologi i chemii to jest piekiełko ;]