Atak na WTC

Goniec
Posty: 0
Rejestracja: 2 mar 2013, o 09:45
Płeć: Mężczyzna
Lokalizacja: nie wiadomo

Atak na WTC

Post autor: Goniec »

Ataki terrorystyczne na WTC z 11. września 2001 roku zostały tak naprawdę przeprowadzone przez amerykańskie służby specjalne. Posłużyło to za pretekst do inwazji na Bliskim Wschodzie. Jeśli ktoś mi nie wierzy, to proszę obejrzeć następujące filmiki:

Ekspert stwierdza, że WTC7 zostało zniszczone przez ładunki wybuchowe:

Kod: Zaznacz cały

https://www.youtube.com/watch?v=MzXwDBt09BY


BBC mówi o zawaleniu się WTC7 przed samym jego faktem:

Kod: Zaznacz cały

https://www.youtube.com/watch?v=QpPeD3dVqyU
Awatar użytkownika
AiDi
Moderator
Moderator
Posty: 3843
Rejestracja: 25 maja 2009, o 22:58
Płeć: Mężczyzna
Lokalizacja: Warszawa
Podziękował: 45 razy
Pomógł: 702 razy

Atak na WTC

Post autor: AiDi »

Lol. Ja ci filmikami na YouTube mogę udowodnić, że Ziemia jest płaska, a Kopernik była kobietą. Sory, ale chyba pomyliłeś fora.
Awatar użytkownika
Pneumokok
Użytkownik
Użytkownik
Posty: 48
Rejestracja: 2 sty 2011, o 14:29
Płeć: Mężczyzna
Lokalizacja: Małopolska
Podziękował: 11 razy
Pomógł: 1 raz

Atak na WTC

Post autor: Pneumokok »

Całkiem możliwe (choć niepewne), podobnie u nas niewyraźna jest sprawa zabójstwa prezydenta Narutowicza.
Awatar użytkownika
Spektralny
Użytkownik
Użytkownik
Posty: 3976
Rejestracja: 17 cze 2011, o 21:04
Płeć: Mężczyzna
Lokalizacja: Praga, Katowice, Kraków
Podziękował: 9 razy
Pomógł: 929 razy

Atak na WTC

Post autor: Spektralny »

Pneumokok pisze:Całkiem możliwe (choć niepewne)
,
Nie wiem kto to zrobił i dlaczego, ale oficjalna wersja się kupy nie trzyma. W szczególności, sprawa ataku na Pentagon.
Pneumokok pisze:podobnie u nas niewyraźna jest sprawa zabójstwa prezydenta Narutowicza.
Narutowicz został zamordowany przez Eligiusza Niewiadomskiego, co jest nieznanego w tej sprawie?
Awatar użytkownika
Pneumokok
Użytkownik
Użytkownik
Posty: 48
Rejestracja: 2 sty 2011, o 14:29
Płeć: Mężczyzna
Lokalizacja: Małopolska
Podziękował: 11 razy
Pomógł: 1 raz

Atak na WTC

Post autor: Pneumokok »

To między innymi, że został jakby ,,wystawiony" na atak, Niewiadomski zbyt łatwo go zabił -> .
Awatar użytkownika
mol_ksiazkowy
Użytkownik
Użytkownik
Posty: 11413
Rejestracja: 9 maja 2006, o 12:35
Płeć: Mężczyzna
Lokalizacja: Kraków
Podziękował: 3155 razy
Pomógł: 748 razy

Atak na WTC

Post autor: mol_ksiazkowy »

16 grudnia 1922 w czasie otwarcia wystawy w warszawskiej Zachęcie, obecny tam Niewiadomski oddał w kierunku prezydenta RP Gabriela Narutowicza trzy strzały z rewolweru. Narutowicz zginął na miejscu. Niewiadomski nie bronił się i nie próbował uciec, policja od razu go aresztowała.
30 grudnia 1922, w pierwszym dniu procesu, Niewiadomski został skazany przez sąd na karę śmierci, której sam dla siebie zażądał. W czasie procesu przyznał się, że przez pewien czas nosił się z zamiarem wykonania zamachu na Józefa Piłsudskiego uznając go głównym winowajcą demokratycznego i lewicowego rozkładu
Narutowicz został zamordowany przez Eligiusza Niewiadomskiego, co jest nieznanego w tej sprawie?
Najprawdopodobniej to j.w. jest to tylko „zewnetrzne dno ” w tej sprawie (jak chyba wielu innych – niewyjaśnialnych całkowicie do konca mimo upływu wielu lat. Np. Jfk lub Gibraltar 43). W przypadku J. G , który był o rozmaite sprawy napastowany a zajmował się roznyymi tematami (antysemityzm, "głębsze" badanie osoby J. A Komensky ego itp., a przede wszystkim o ostrą krytykę J. Piłsudskiego), a więc w kontekscie artykułu, który podał tu Pneumokok można to uzupełnić o ten wymieniony watek. (cytujac J.G) z pozoru błahej sprawy związanej z gen Hallerem...
Prowokacja piłsudczyków ?
Tymczasem w świetle skrupulatnych badań i dociekań głównie śp. J. Giertycha rysuje się zupełnie inny obraz tej tragedii. Czyn Niewiadomskiego prawdopodobnie nie był przejawem skrajnych, morderczych skłonności środowisk narodowych, lecz wynikiem przemyślnej i perfidnej prowokacji, która była dziełem obozu piłsudczykowskiego!
Wśród ofiar spontanicznego gniewu ludu znalazłby się m.in. gen. Józef Haller, którego już parę dni wcześniej, gdy trwały demonstracje antynarutowiczowskie próbowano wmanipulować w kierowanie tą akcją, posługując się w tym celu grubymi nićmi szytą i na szczęście zdemaskowaną prowokacją policyjną
Sprawa policjantki Grochowiczówny
... Świadczy sprawa rzekomej siostry generała J. Hallera, znana w ogólnym zarysie jeszcze w okresie miedzywojennym. Gdy przyszły prezydent Narutowicz jechał otwartym powozem... i gdy powóz jego znalazł się akurat przed domem, w którym mieszkał gen Haller do tego powozu wskoczyła jakaś kobieta, wymyślając Narutowiczowi i ciskając w niego kulami śniegu . Zatrzymał ją policjant.
Wykrzyknęła wtedy, że jest córką gen. Hallera i nie należy jej aresztować. Policjant odpowiedział jej, że gen. Haller nie ma córki. Sprostowała wtedy, że jest nie córką, lecz siostrą generała. Policjant ją puścił. Podeszła wtedy do mieszkania generała... gdy ją wpuszczono, rzuciła się do nóg generałowi... zbadana przez gen i jego adiutanta, przyznała się do rzucania kul śniegu i do tego, że jest córką komendanta policji. Gen kazał jej się wynosić, ale przedtem zapytał ją o nazwisko. Nie zapisał i nie zapamiętał tego nazwiska, ale wydaje mu się, że brzmiało ono jakby Giergielewiczówna.
Już w wiele lat po wojnie zostało ustalone, że kobieta, która się podawała za siostrę generała Hallera, została jednak w końcu – przed udaniem się do mieszkania generała Hallera, czy też po nim – zaprowadzona do komisariatu policji, stwierdzając, że nazywała się nie Giergielewiczówna, lecz Grochowiczówna i że była konfidentką policji.
Okazało się , że jedyna siostra generała Hallera, ... w ogóle w danym dniu nie była w Warszawie, a przebywała na Śląsku. Dlaczego przypisano jej robienie w Warszawie awantur ? Zapewne dlatego, by stworzyć pretekst do późniejszego „ukarania” gen. Hallera przez oburzony tłum, tzn. przez ową bojówkę, która miała polityków narodowych wymordować.
.... Jaki był powód tego dziwnego zachowania się agentki policyjnej ? *Należy przypuszczać, że postępowanie jej ... miało być uzasadnieniem zamordowania go potem przez „trójkę socjalistyczną ”.
*(w sposób oczywisty chcąc okazać możliwym świadkom, że wraca do mieszkania generała jako rzekoma siostra)
Ukryta treść:    
Ukryta treść:    
ps. Rozmowa przekształciła się z tematu 9/11 na sprawę E.N i morderstwa prezydenta G. N. Być może należałoby je oddzielić, gdyż są to całkiem „różne byty” ( z innych przestrzeni "wektorowych").
Awatar użytkownika
Spektralny
Użytkownik
Użytkownik
Posty: 3976
Rejestracja: 17 cze 2011, o 21:04
Płeć: Mężczyzna
Lokalizacja: Praga, Katowice, Kraków
Podziękował: 9 razy
Pomógł: 929 razy

Atak na WTC

Post autor: Spektralny »

A tutaj z innej beczki:

Potwierdzenie "spiskowej teorii" istnienia prowokatorów:

... 207133.htm
Awatar użytkownika
mol_ksiazkowy
Użytkownik
Użytkownik
Posty: 11413
Rejestracja: 9 maja 2006, o 12:35
Płeć: Mężczyzna
Lokalizacja: Kraków
Podziękował: 3155 razy
Pomógł: 748 razy

Atak na WTC

Post autor: mol_ksiazkowy »

Potwierdzenie "spiskowej teorii" istnienia prowokatorów:

... 207133.htm
hm, no niestety, ale ():
Taki post lub temat nie istnieje lub został usunięty przed administratora lub moderatora forum.

Prawdopodobna przyczyna pojawienia się tego komunikatu:
- wpisany link jest niepoprawny
- temat został scalony do innego tematu (zbiorczego)
- był niezgodny z regulaminem serwisu Sadistic.pl
- naruszał wizerunek lub prawa autorskie osób trzecich
Awatar użytkownika
Spektralny
Użytkownik
Użytkownik
Posty: 3976
Rejestracja: 17 cze 2011, o 21:04
Płeć: Mężczyzna
Lokalizacja: Praga, Katowice, Kraków
Podziękował: 9 razy
Pomógł: 929 razy

Atak na WTC

Post autor: Spektralny »

Tutaj dużo mniej informacji, ale jednak:





Co ciekawe, strona na Sadictic.pl została również skasować z cache'u google!

W skrócie, gdyby znów usunęli: człowiek występujący w tej [url=http://www.youtube.com/watch?v=0jrhMDAR2EI]reklamie PO[/url] był podstawiony.
Gouranga
Użytkownik
Użytkownik
Posty: 1592
Rejestracja: 16 maja 2013, o 17:56
Płeć: Mężczyzna
Lokalizacja: Trójmiasto
Podziękował: 11 razy
Pomógł: 246 razy

Atak na WTC

Post autor: Gouranga »

Fakty są takie, że:
-nigdy w historii oprócz WTC budynek takiego kalibru nie runął od uderzenia samolotu w górne kondygnacje
-zawalenie wież WTC wyglądało jak regularne kontrolowane wyburzenie
-budynek WTC7 runął mimo, że nie miał ku temu powodów
-w WTC uderzył nieoznakowany Boeing 767 który wówczas jako prototyp mogła posiadać wyłacznie CIA

Poza tym nie przyszło Wam nigdy do głowy, że Osama bin Laden jak i cała Al Kaida mogą nie być prawdziwe? Jak na moje to Al Kaida jest tworem rządu USA, podstawieni ludzie, którzy mają być tymi złymi ale bądź co bądź pod kontrolą rządu. A bin Laden? Bush zaczął popadać w kłopoty z opinią publiczną i nagle udało się zabić bin Ladena, jak sprawa Busha ucichła okazało się, że to sobowtór. Opinia publiczna zaczęła mieć coraz gorsze zdanie o Obamie i co? Zabili bin Ladena, któż by pomyślał...
Awatar użytkownika
AiDi
Moderator
Moderator
Posty: 3843
Rejestracja: 25 maja 2009, o 22:58
Płeć: Mężczyzna
Lokalizacja: Warszawa
Podziękował: 45 razy
Pomógł: 702 razy

Atak na WTC

Post autor: AiDi »

Gouranga pisze:Fakty są takie, że:
-nigdy w historii oprócz WTC budynek takiego kalibru nie runął od uderzenia samolotu w górne kondygnacje
-zawalenie wież WTC wyglądało jak regularne kontrolowane wyburzenie
-budynek WTC7 runął mimo, że nie miał ku temu powodów
-w WTC uderzył nieoznakowany Boeing 767 który wówczas jako prototyp mogła posiadać wyłacznie CIA
A możesz dokładnie te "fakty" uzasadnić i udowodnić?
Gouranga
Użytkownik
Użytkownik
Posty: 1592
Rejestracja: 16 maja 2013, o 17:56
Płeć: Mężczyzna
Lokalizacja: Trójmiasto
Podziękował: 11 razy
Pomógł: 246 razy

Atak na WTC

Post autor: Gouranga »

Tak mówi telewizor więc tak musi być.
To uzasadnienie większości ludzie wystarcza do dowodzenia różnych rzeczy
Awatar użytkownika
yorgin
Użytkownik
Użytkownik
Posty: 12762
Rejestracja: 14 paź 2006, o 12:09
Płeć: Mężczyzna
Lokalizacja: Kraków
Podziękował: 17 razy
Pomógł: 3440 razy

Atak na WTC

Post autor: yorgin »

AiDi pisze:
Gouranga pisze:Fakty są takie, że:
-nigdy w historii oprócz WTC budynek takiego kalibru nie runął od uderzenia samolotu w górne kondygnacje
-zawalenie wież WTC wyglądało jak regularne kontrolowane wyburzenie
-budynek WTC7 runął mimo, że nie miał ku temu powodów
-w WTC uderzył nieoznakowany Boeing 767 który wówczas jako prototyp mogła posiadać wyłacznie CIA
A możesz dokładnie te "fakty" uzasadnić i udowodnić?
Pozwolę sobie odpowiedzieć:

Punkt 1. W całej historii ludzkości tylko raz zdarzyło się, by tak duży budynek zawalił się w wyniku pożaru oraz uderzenia samolotu. Ten jeden raz to WTC.

Punkt 2. Budynki runęły niemal w tempie swobodnego upadku.

Punkt 3. WTC 7 miał spalonych zaledwie kilka kondygnacji, a runął jak domek z kart.

Punkt 4. Są różne opinie, część osób twierdzi, że były to samoloty transportowe.

Ekstra od siebie - samolot uderzył w Pentagon? Największa bujda z 11 IX. Inny samolot rozbił się po bohaterskiej akcji pasażerów? Kolejna bujda. Dowody - zdjęcia.
Awatar użytkownika
ares41
Użytkownik
Użytkownik
Posty: 6499
Rejestracja: 19 sie 2010, o 08:07
Płeć: Mężczyzna
Lokalizacja: Kraków
Podziękował: 142 razy
Pomógł: 922 razy

Atak na WTC

Post autor: ares41 »

yorgin pisze:Ekstra od siebie - samolot uderzył w Pentagon? Największa bujda z 11 IX.
To chyba najlepszy przykład. Według oficjalnych raportów większość samolotu stopiło się po zderzeniu jednocześnie przebijając się przez 3m żel-betonu. Według tych samych raportów stopienie nastąpiło wskutek wysokiej temperatury pochodzącej od spalania paliwa lotniczego, którego maksymalna temperatura spalania wynosi ok. 1200 st. a całkowitemu stopieniu uległy elementy tytanowe o temp. topnienia 1668 st.
A i sama dziura po uderzeniu jest bardzo ładna - prawie cylindryczny kształt, tak jakby uderzający samolot nie miał skrzydeł lub jakoś się ich pozbył przed uderzeniem. Oficjalnie uległy stopieniu jak pozostałe części, no ale stopiły się przed uderzeniem ?
Awatar użytkownika
yorgin
Użytkownik
Użytkownik
Posty: 12762
Rejestracja: 14 paź 2006, o 12:09
Płeć: Mężczyzna
Lokalizacja: Kraków
Podziękował: 17 razy
Pomógł: 3440 razy

Atak na WTC

Post autor: yorgin »

ares41 pisze: A i sama dziura po uderzeniu jest bardzo ładna - prawie cylindryczny kształt, tak jakby uderzający samolot nie miał skrzydeł lub jakoś się ich pozbył przed uderzeniem. Oficjalnie uległy stopieniu jak pozostałe części, no ale stopiły się przed uderzeniem ?
Ponoć znaleźli kawałki skrzydeł czy też silników. Zadziwiające, że część była nienaruszona, gdy reszta "wyparowała" lub "stopiła się". Dziura nie odzwierciedla żadnego śladu po uderzeniu samolotu jak również nie istnieje żadne normalne nagranie oficjalne opublikowane, które pokazuje moment uderzenia pomimo tego, iż dziesiątki kamer mogły to zarejestrować. Nagranie z pobliskiej stacji benzynowej zostało natychmiast przejęte przez służby i nigdy nie ujrzało światła dziennego. "Dowód" przedstawiony mediom w postaci filmu z kilkoma klatkami sugeruje tylko, że to nie samolot, a rakieta/pocisk. Zdjęcia nie ukazują żadnego samolotu. Patrząc na trudno sobie wyobrazić wymanewrowanie samolotu tak, by przywalił w budynek tuż przy ziemi.
ODPOWIEDZ