Co to za user

Awatar użytkownika
Premislav
Użytkownik
Użytkownik
Posty: 15687
Rejestracja: 17 sie 2012, o 13:12
Płeć: Mężczyzna
Lokalizacja: Warszawa
Podziękował: 196 razy
Pomógł: 5221 razy

Re: Co to za user

Post autor: Premislav »

Zadajesz.
Awatar użytkownika
Kfadrat
Użytkownik
Użytkownik
Posty: 126
Rejestracja: 25 paź 2018, o 17:59
Płeć: Mężczyzna
wiek: 19
Lokalizacja: Jastrzębie Zdrój
Podziękował: 21 razy
Pomógł: 20 razy

Re: Co to za user

Post autor: Kfadrat »

Imię pełne jego
Jak papieża naszego
szw1710

Re: Co to za user

Post autor: szw1710 »

Awatar użytkownika
Kfadrat
Użytkownik
Użytkownik
Posty: 126
Rejestracja: 25 paź 2018, o 17:59
Płeć: Mężczyzna
wiek: 19
Lokalizacja: Jastrzębie Zdrój
Podziękował: 21 razy
Pomógł: 20 razy

Re: Co to za user

Post autor: Kfadrat »

Okej, może być. Mówiąc naszego, miałem na myśli papieża polaka.
szw1710

Re: Co to za user

Post autor: szw1710 »

Iloraz inteligencji tego użytkownika ma wartość 135 i został potwierdzony stosownym certyfikatem.
Awatar użytkownika
Premislav
Użytkownik
Użytkownik
Posty: 15687
Rejestracja: 17 sie 2012, o 13:12
Płeć: Mężczyzna
Lokalizacja: Warszawa
Podziękował: 196 razy
Pomógł: 5221 razy

Re: Co to za user

Post autor: Premislav »

Chromosom? Wiem, że jest w Mensie, choć dawałbym mu więcej, a nie chce mi się szukać.
szw1710

Re: Co to za user

Post autor: szw1710 »

Udowodnij to. Pokaż wynik tego pomiaru. W odniesieniu do użytkownika, o którym myślę, ten pomiar jest do zdobycia w necie. :) Nie myślę o naszym forumowym doktorze. Chyba bardziej idzie mi tu o ten certyfikat niż o osobę. :) Szukaj dalej. :)
Awatar użytkownika
kerajs
Użytkownik
Użytkownik
Posty: 8585
Rejestracja: 17 maja 2013, o 10:23
Płeć: Mężczyzna
Podziękował: 307 razy
Pomógł: 3351 razy

Re: Co to za user

Post autor: kerajs »

szw1710 pisze: 25 wrz 2019, o 23:13 W odniesieniu do użytkownika, o którym myślę, ten pomiar jest do zdobycia w necie. :)
Sądzę, że zasadna byłaby podpowiedź bezpośrednio związana z forum matematyka.pl .
szw1710

Re: Co to za user

Post autor: szw1710 »

Ok. Jest to forumowy specjalista od dowodu WTF. 😀
Awatar użytkownika
Premislav
Użytkownik
Użytkownik
Posty: 15687
Rejestracja: 17 sie 2012, o 13:12
Płeć: Mężczyzna
Lokalizacja: Warszawa
Podziękował: 196 razy
Pomógł: 5221 razy

Re: Co to za user

Post autor: Premislav »

A to dowcipniś, tutaj pisze coś innego:
pesel
Użytkownik
Użytkownik
Posty: 1707
Rejestracja: 8 cze 2010, o 13:09
Płeć: Mężczyzna
Podziękował: 1 raz
Pomógł: 412 razy

Re: Co to za user

Post autor: pesel »

5 lat temu pisałem o swoim spotkaniu z tym Panem. Potwierdzam, miał 151, najbidniej. Żadne badania nie są konieczne (no powiedzmy).

viewtopic.php?f=15&t=376125&p=5288528&h ... a#p5288528
szw1710

Re: Co to za user

Post autor: szw1710 »

Nie chodzi o Pana Pietraszko, ale w cytowanym wątku występuje osoba, o którą pytam.
Jan Kraszewski
Administrator
Administrator
Posty: 34296
Rejestracja: 20 mar 2006, o 21:54
Płeć: Mężczyzna
Lokalizacja: Wrocław
Podziękował: 3 razy
Pomógł: 5203 razy

Re: Co to za user

Post autor: Jan Kraszewski »

szw1710 pisze: 15 lis 2019, o 18:28Nie chodzi o Pana Pietraszko, ale w cytowanym wątku występuje osoba, o którą pytam.
Ale przecież Premislav podał jako odpowiedź Leszka W. Gułę.

JK
Awatar użytkownika
Dasio11
Moderator
Moderator
Posty: 10227
Rejestracja: 21 kwie 2009, o 19:04
Płeć: Mężczyzna
Lokalizacja: Wrocław
Podziękował: 40 razy
Pomógł: 2362 razy

Re: Co to za user

Post autor: Dasio11 »

pesel zresztą też.
szw1710

Re: Co to za user

Post autor: szw1710 »

Nie poczytałem. No to może niech Premislav zadaje.
ODPOWIEDZ