Rodzinny album - nasze zdjęcia ;)

Awatar użytkownika
Tomasz B
Użytkownik
Użytkownik
Posty: 312
Rejestracja: 1 lis 2004, o 21:28
Płeć: Mężczyzna
Lokalizacja: Rybnik

Rodzinny album - nasze zdjęcia ;)

Post autor: Tomasz B »

Co powiecie na pomysł żeby stworzyć "rodzinny album" matematyka.pl
Mam na myśli stałych userów, nowych także - wrzucać linki z fotami, krótkie info o sobie itp. myśle że bedzie nam się mielej pracować i wogóle klimacik będzie fajny

Co sądzicie o tym pomyśle
Megus
Użytkownik
Użytkownik
Posty: 413
Rejestracja: 7 lip 2004, o 18:20
Płeć: Mężczyzna
Lokalizacja: Paris

Rodzinny album - nasze zdjęcia ;)

Post autor: Megus »

ja w razie czego moge w to wejsc, a co mi tam
Awatar użytkownika
Tomasz Rużycki
Użytkownik
Użytkownik
Posty: 2970
Rejestracja: 8 paź 2004, o 17:16
Płeć: Mężczyzna
Lokalizacja: Suchedniów/Kraków
Podziękował: 4 razy
Pomógł: 293 razy

Rodzinny album - nasze zdjęcia ;)

Post autor: Tomasz Rużycki »

Ja również popieram, lecz nie posiadam chyba żadnego zdjęcia nadającego się do publikacji.... :P (wszystkie są przynajmniej 'dziwne'-impry, etc. :P) Może w najbliższej przyszłości wybiorę się do kogoś z cyfrakiem i 'wysępie' fotkę :D

Pozdrawiam,
--
Tomasz Rużycki
Nostry
Użytkownik
Użytkownik
Posty: 1361
Rejestracja: 9 cze 2004, o 15:07
Płeć: Mężczyzna
Lokalizacja: Litzmannstadt
Podziękował: 3 razy
Pomógł: 1 raz

Rodzinny album - nasze zdjęcia ;)

Post autor: Nostry »

macie album, zamieszczajcie
Awatar użytkownika
Tomasz B
Użytkownik
Użytkownik
Posty: 312
Rejestracja: 1 lis 2004, o 21:28
Płeć: Mężczyzna
Lokalizacja: Rybnik

Rodzinny album - nasze zdjęcia ;)

Post autor: Tomasz B »

ALBUM "RODZINNY" matematyka.pl

wejście wejście [url=http://www.matematyka.pl/album.php]wejście[/url] [url=http://www.matematyka.pl/album.php]wejście[/url] [url=http://www.matematyka.pl/album.php]wejście[/url] [url=http://www.matematyka.pl/album.php]wejście[/url] [url=http://www.matematyka.pl/album.php]wejście[/url] [url=http://www.matematyka.pl/album.php]wejście[/url] [url=http://www.matematyka.pl/album.php]wejście[/url] [url=http://www.matematyka.pl/album.php]wejście[/url] [url=http://www.matematyka.pl/album.php]wejście[/url] [url=http://www.matematyka.pl/album.php]wejście[/url]
Margaretta
Użytkownik
Użytkownik
Posty: 143
Rejestracja: 9 lip 2004, o 15:24
Płeć: Kobieta
Lokalizacja: Police

Rodzinny album - nasze zdjęcia ;)

Post autor: Margaretta »

bardzo dobru pomysł z tym labumem:> wreszcie wiem jak wyglądacie => a ja chyba nie musze umieszczać tam zdjecia..=)

pozdrawiam.
Awatar użytkownika
Tomasz B
Użytkownik
Użytkownik
Posty: 312
Rejestracja: 1 lis 2004, o 21:28
Płeć: Mężczyzna
Lokalizacja: Rybnik

Rodzinny album - nasze zdjęcia ;)

Post autor: Tomasz B »

Hmm a może jednak dasz Choćby dlatego że dziewczyny/kobiety to mniejszość i fajnie by było gdby w galerii znalzły się też
Awatar użytkownika
Arek
Użytkownik
Użytkownik
Posty: 1729
Rejestracja: 9 sie 2004, o 19:04
Płeć: Mężczyzna
Lokalizacja: Koszalin
Podziękował: 2 razy
Pomógł: 12 razy

Rodzinny album - nasze zdjęcia ;)

Post autor: Arek »

qrde, no ja bym chętnie dał, ale zdjęcia ze mną mają po kilka mega zwykle ( i nawet róźne zabiegi techniczne nie pozwalają mi jakoś na zejście do 20KB

Zatem, jeżeli już naprawdę KTOŚ chce, to jest tu kilka zdjęć ze mną:

- cóż - tak wyglądam
- tu podczas wykładu
http://www.jmc04.org/gallery/img_0227.shtml - w doborowym towarzystwie laureatów OM w Sztokholmie

no po prostu tragedia [może i dobrze, że nie wrzucam, bo wyglądam nietęgo ]
Awatar użytkownika
Zlodiej
Użytkownik
Użytkownik
Posty: 1910
Rejestracja: 28 cze 2004, o 12:24
Płeć: Mężczyzna
Lokalizacja: Kraków
Podziękował: 2 razy
Pomógł: 108 razy

Rodzinny album - nasze zdjęcia ;)

Post autor: Zlodiej »

ojoj :]

ja bym zamieścił ale moje fotki całkowicie się na publikacje się nie nadają :] ta fotogeniczność
Awatar użytkownika
Tomasz B
Użytkownik
Użytkownik
Posty: 312
Rejestracja: 1 lis 2004, o 21:28
Płeć: Mężczyzna
Lokalizacja: Rybnik

Rodzinny album - nasze zdjęcia ;)

Post autor: Tomasz B »

Arek - foty zajefajne, miło was wszystkich bliżej poznać

Zlodiej - a może jednak
Margaretta
Użytkownik
Użytkownik
Posty: 143
Rejestracja: 9 lip 2004, o 15:24
Płeć: Kobieta
Lokalizacja: Police

Rodzinny album - nasze zdjęcia ;)

Post autor: Margaretta »

ej no Zlodiej pokaż się =))
A Ty Arek nie przesadzaj z narzekaniem =)
Awatar użytkownika
Arek
Użytkownik
Użytkownik
Posty: 1729
Rejestracja: 9 sie 2004, o 19:04
Płeć: Mężczyzna
Lokalizacja: Koszalin
Podziękował: 2 razy
Pomógł: 12 razy

Rodzinny album - nasze zdjęcia ;)

Post autor: Arek »

Gdyby moje zdjęcie to usłyszało zaczęłoby śmiać się zamiast mnie
NO nic, nie narzekam
Hetacz
Użytkownik
Użytkownik
Posty: 292
Rejestracja: 13 paź 2004, o 13:15
Płeć: Mężczyzna
Lokalizacja: Komorow k/Warszawy

Rodzinny album - nasze zdjęcia ;)

Post autor: Hetacz »

Wyśle wam moje zdjęcie z czarnym paskiem na oczy
Awatar użytkownika
Zlodiej
Użytkownik
Użytkownik
Posty: 1910
Rejestracja: 28 cze 2004, o 12:24
Płeć: Mężczyzna
Lokalizacja: Kraków
Podziękował: 2 razy
Pomógł: 108 razy

Rodzinny album - nasze zdjęcia ;)

Post autor: Zlodiej »

Ehh ...
Skoro chcecie ... ja sprzed 4 lat zdjecie made in Belgium (wnętrze Atomium ):) ten żółty oczywiście ...



PS. Reszta to moje !=przemiłe rodzeństwo
Nostry
Użytkownik
Użytkownik
Posty: 1361
Rejestracja: 9 cze 2004, o 15:07
Płeć: Mężczyzna
Lokalizacja: Litzmannstadt
Podziękował: 3 razy
Pomógł: 1 raz

Rodzinny album - nasze zdjęcia ;)

Post autor: Nostry »

Margaretta, możesz dać jakieś inne zawsze. Ja dałem 2 NP
jeśli ktoś ma problemy z dostosowaniem zdjęcia, kilka tipsów:
-wykadruj
-wyskaluj
-zmniejsz jakość JPGa
-zredukuj ilość kolorów
Polecam stary programik MGI PhotoSuite, albo ACD Photo Enhance (pakiet ACDsee)
Ostatnio zmieniony 11 gru 2004, o 20:40 przez Nostry, łącznie zmieniany 1 raz.
ODPOWIEDZ