Prezenty jakie chcielibyście dostać na gwiazdke(+ trochę

Kubir
Użytkownik
Użytkownik
Posty: 36
Rejestracja: 1 lis 2006, o 19:08
Płeć: Mężczyzna
Lokalizacja: Z tąd
Podziękował: 3 razy

Prezenty jakie chcielibyście dostać na gwiazdke(+ trochę

Post autor: Kubir »

Zbliża się powoli gwiazdka, więc czas pomyśleć jakie prezenty chcieliśbyśmy dostać
Niech każdy wypisze co chciałby dostać:

O to prezenty które Ja chciałbym dostać:

'Need for speed Carbon' - 120zł


Kierownica Logitech - 284zł.


Cezar IV - 99zł.
[url=http://www.gram.pl/gra.asp?id=673]Link do strony producenta[/url]

Dodatek do Heroes V 'Kużnia przeznaczenia' - 59zł.
[url=http://www.gram.pl/gra.asp?id=711&pid=905]Link do strony producenta[/url]

Tablet Pentagram O`pen XL USB -216zł.
[url=http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=1230]Link do strony producenta[/url]

Windows Vista PL (bezcenny)
(nie realne, niestety )

Mam nadzieje że ten post pomoże w podjęciu decyzji co powinno się innym kupić, albo chociaż podjęciu decyzji jakie prezenty wymusić od rodziców(znaczy się świętego Mikołaja chciałem powiedzieć )
Ostatnio zmieniony 10 gru 2006, o 17:03 przez Kubir, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
`vekan
Użytkownik
Użytkownik
Posty: 875
Rejestracja: 23 sty 2006, o 21:34
Płeć: Mężczyzna
Lokalizacja: far away
Podziękował: 139 razy
Pomógł: 71 razy

Prezenty jakie chcielibyście dostać na gwiazdke(+ trochę

Post autor: `vekan »

O to gry które mogę mieć w każdej chwili

'Need for speed Carbon' - 0zł 60min ściągania
Link do torrenta

Kierownica Logitech - 0 zł 0 30min ściągania
Link do torrenta

Cezar IV - 0zł 25min ściągania
Link do torrenta

Dodatek do Heroes V 'Kużnia przeznaczenia' - 0zł chwila ściagania
Link do torrenta


Windows Vista PL (bezcenny) - no masz racje za 0zł już niedługo wersja PL


Po co wybierać jak można mieć wszytko.
Po co płacić jak można mieć za free.

[ Dodano: 26 Listopad 2006, 13:55 ]
A na gwiazdkę chciałbym dostać:

Ferrari
Nowy Dom - no ewentualnie jakieś większe mieszkanie
konia na biegunach
Pompę
Trąbkę
I sandałki
Awatar użytkownika
Bierut
Użytkownik
Użytkownik
Posty: 686
Rejestracja: 26 paź 2006, o 17:11
Płeć: Mężczyzna
Lokalizacja: Wrocław
Podziękował: 15 razy
Pomógł: 84 razy

Prezenty jakie chcielibyście dostać na gwiazdke(+ trochę

Post autor: Bierut »

Ja bym chciał dostać Anno 1701 (96,99 zł) polska wersja będzie wydane 11 grudnia 2006r. Super gra, szczegulnie jeśli jest się zapalonym graczem od pierwszych dwóch części (Anno 1602, Anno 1503 i Anno 1503: Treasures, Monsters and Pirates).
Ale żebym mógł się cieszyć tym prezentem, który ostatecznie sam bym se kupił, muszę najpierw dostać nowy komputer, bo jak ściągnąłem Anno 1701 demo (10,98 zł za SMSa odblokowującego kod) to okazało się, że mi nie chodzi.
Awatar użytkownika
`vekan
Użytkownik
Użytkownik
Posty: 875
Rejestracja: 23 sty 2006, o 21:34
Płeć: Mężczyzna
Lokalizacja: far away
Podziękował: 139 razy
Pomógł: 71 razy

Prezenty jakie chcielibyście dostać na gwiazdke(+ trochę

Post autor: `vekan »

Grałem w Anno od początku wciągająca gra. Dla tego też Anno 1710 nie instalowałem jeszcze poczekam na ferie.
Awatar użytkownika
Bierut
Użytkownik
Użytkownik
Posty: 686
Rejestracja: 26 paź 2006, o 17:11
Płeć: Mężczyzna
Lokalizacja: Wrocław
Podziękował: 15 razy
Pomógł: 84 razy

Prezenty jakie chcielibyście dostać na gwiazdke(+ trochę

Post autor: Bierut »

`vekan nu, nu, nu!
marshal
Użytkownik
Użytkownik
Posty: 1179
Rejestracja: 21 cze 2004, o 00:51
Płeć: Mężczyzna
Lokalizacja: krk
Pomógł: 9 razy

Prezenty jakie chcielibyście dostać na gwiazdke(+ trochę

Post autor: marshal »

`vekan pisze: Kierownica Logitech - 0 zł 0 30min ściągania
Link do torrenta
rotfl

prosze podaj ten link
Awatar użytkownika
Sokół
Użytkownik
Użytkownik
Posty: 451
Rejestracja: 17 wrz 2006, o 19:22
Płeć: Mężczyzna
Lokalizacja: Zielona Góra
Podziękował: 15 razy
Pomógł: 55 razy

Prezenty jakie chcielibyście dostać na gwiazdke(+ trochę

Post autor: Sokół »

`vekan pisze:60min ściągania
neo 6mbps?

tak btw. to z wymuszaniem prezentow skonczylem 5 lat temu, na swieta dostane jakas kase a pozniej sobie cos kupuje. Zobacze co bedzie po olimpiadzie z chemii, jak przejde dalej to kupie sobie jakas dobra chemie organiczna.
Awatar użytkownika
`vekan
Użytkownik
Użytkownik
Posty: 875
Rejestracja: 23 sty 2006, o 21:34
Płeć: Mężczyzna
Lokalizacja: far away
Podziękował: 139 razy
Pomógł: 71 razy

Prezenty jakie chcielibyście dostać na gwiazdke(+ trochę

Post autor: `vekan »

tylko taką znalazłem, a la UJ

Do tego mały komentarz tłumaczący jej rolę
Awatar użytkownika
Vixy
Użytkownik
Użytkownik
Posty: 1830
Rejestracja: 3 lut 2006, o 15:47
Płeć: Kobieta
Lokalizacja: z gwiazd
Podziękował: 302 razy
Pomógł: 151 razy

Prezenty jakie chcielibyście dostać na gwiazdke(+ trochę

Post autor: Vixy »

jaa na pewno dostane rózge
Awatar użytkownika
bolo
Użytkownik
Użytkownik
Posty: 2470
Rejestracja: 2 lis 2004, o 08:28
Płeć: Mężczyzna
Lokalizacja: BW
Podziękował: 8 razy
Pomógł: 191 razy

Prezenty jakie chcielibyście dostać na gwiazdke(+ trochę

Post autor: bolo »

Hmm... 5.0 TDI lub 6.0 W12 Cena? Około 400-550kzł, zależna od wersji. Raczej nie tak szybko
Sokół pisze:jak przejde dalej to kupie sobie jakas dobra chemie organiczna.
John McMurry (PWN)
Dave
Użytkownik
Użytkownik
Posty: 656
Rejestracja: 14 lip 2004, o 14:10
Płeć: Mężczyzna
Lokalizacja: polska
Podziękował: 16 razy

Prezenty jakie chcielibyście dostać na gwiazdke(+ trochę

Post autor: Dave »

Co do phaetona to zastanawia mnie przeznaczenie tego auta, malo kto ma 500 tys zl do wydania wybiera volkswagena. Ja bym chcial perlowe ferrari modena ewentualnie bialy aston martin DB9 z biala skora oczywiscie
Awatar użytkownika
Sokół
Użytkownik
Użytkownik
Posty: 451
Rejestracja: 17 wrz 2006, o 19:22
Płeć: Mężczyzna
Lokalizacja: Zielona Góra
Podziękował: 15 razy
Pomógł: 55 razy

Prezenty jakie chcielibyście dostać na gwiazdke(+ trochę

Post autor: Sokół »

John McMurry (PWN)
myslalem o niej i pewnie sobie ja kupie (dzis olimpiada byla no i raczej dobrze mi poszlo - jutro wyniki), ale ta cena :/ bo jak juz, to bym caly komplecik kupil - 5 tomow + zadania. W ogole okladka jej jest urzadzona w taki fajny sposob, ze ladnie by mi sie na polce komponowala z nieorganiczna Bielanskiego

Slyszalem, ze tez jest dobra chemia niejakich Boyd i Morrison. Ale ciezko znalezc jakies nowsze wydanie, a ja bym wolal cos aktualnego.
Awatar użytkownika
bolo
Użytkownik
Użytkownik
Posty: 2470
Rejestracja: 2 lis 2004, o 08:28
Płeć: Mężczyzna
Lokalizacja: BW
Podziękował: 8 razy
Pomógł: 191 razy

Prezenty jakie chcielibyście dostać na gwiazdke(+ trochę

Post autor: bolo »

Dave pisze:malo kto ma 500 tys zl do wydania wybiera volkswagena.
A to jakieś fatum czy jak? Oglądałeś zdjęcia, filmiki, porównania, opisy... itd.? Długo porównywałem go z innymi autami tej klasy i zdecydowanie bardziej wolałbym Phaetona od np. Audi S8, czy BMW 7. Częściowo jest w tym moja subiektywna opinia

Poza tym... Phaeton robiony jest dopiero od 2003 roku. Nie rozwinął jeszcze skrzydeł do tej pory.

Sokół - właśnie, zadania Susan McMurry też są dobre. Później przyjdzie czas na Vogel, Atkins i inne
Dave
Użytkownik
Użytkownik
Posty: 656
Rejestracja: 14 lip 2004, o 14:10
Płeć: Mężczyzna
Lokalizacja: polska
Podziękował: 16 razy

Prezenty jakie chcielibyście dostać na gwiazdke(+ trochę

Post autor: Dave »

Hmm tzn czym przewaza powiedzmy nad powyzej wymienionymi ten phaeton? Sorry za OT ale to w koncu rozmowa na temat prezentu bola
Nostry
Użytkownik
Użytkownik
Posty: 1361
Rejestracja: 9 cze 2004, o 15:07
Płeć: Mężczyzna
Lokalizacja: Litzmannstadt
Podziękował: 3 razy
Pomógł: 1 raz

Prezenty jakie chcielibyście dostać na gwiazdke(+ trochę

Post autor: Nostry »

komplet przypraw kuchennych- kminek, sól, tralala i ch..
ODPOWIEDZ