Tatuaże

Dave
Użytkownik
Użytkownik
Posty: 656
Rejestracja: 14 lip 2004, o 14:10
Płeć: Mężczyzna
Lokalizacja: polska
Podziękował: 16 razy

Tatuaże

Post autor: Dave »

otoz to poza tym z tego co mi wiadomo straight edge cechuje jeszcze wegetarianska kuchnia oraz tatuaze (ale to chyba kazdych punkow)

BTW ma ktos z was jakis tatuaz?
Cape
Użytkownik
Użytkownik
Posty: 143
Rejestracja: 10 sie 2004, o 13:46
Płeć: Mężczyzna
Lokalizacja: k.Racka

Tatuaże

Post autor: Cape »

ja chcę sobie zrobić, ale taki nie trwały. Powinien wytrzymać pół roku
Dave
Użytkownik
Użytkownik
Posty: 656
Rejestracja: 14 lip 2004, o 14:10
Płeć: Mężczyzna
Lokalizacja: polska
Podziękował: 16 razy

Tatuaże

Post autor: Dave »

A co ma przedstawiac? Ja jakbym sobie robil to bylby to klaun na lydce
Nithhogg
Użytkownik
Użytkownik
Posty: 237
Rejestracja: 28 sie 2004, o 12:30
Płeć: Mężczyzna
Lokalizacja: Nithafjoll

Tatuaże

Post autor: Nithhogg »

Ja jak przestane rosnąć to mam zamiar wytatuować sobie całe ramiona w czarne pnącza w stylu Urnes bądź Ringerike.
Cape
Użytkownik
Użytkownik
Posty: 143
Rejestracja: 10 sie 2004, o 13:46
Płeć: Mężczyzna
Lokalizacja: k.Racka

Tatuaże

Post autor: Cape »

ja jakiś chiński symbol na ramieniu
Nithhogg
Użytkownik
Użytkownik
Posty: 237
Rejestracja: 28 sie 2004, o 12:30
Płeć: Mężczyzna
Lokalizacja: Nithafjoll

Tatuaże

Post autor: Nithhogg »

A co miałby symbolizować??

Jeszcze może na tym moim tatuażu gdzieś wcisnęłoby się runy.
Cape
Użytkownik
Użytkownik
Posty: 143
Rejestracja: 10 sie 2004, o 13:46
Płeć: Mężczyzna
Lokalizacja: k.Racka

Tatuaże

Post autor: Cape »

nie wiem, może... matematyka? . Ale na serio, to nie mam zielonego pojęcia
Nithhogg
Użytkownik
Użytkownik
Posty: 237
Rejestracja: 28 sie 2004, o 12:30
Płeć: Mężczyzna
Lokalizacja: Nithafjoll

Tatuaże

Post autor: Nithhogg »

Ja myślę że te moje runy symbolizowałyby odwagę ( T ) oraz siłę ( | ), bądź symbol Thora ( |> ) albo jeszcze zniszczenie i destrukcję ( H ). Może jeszcze ochronę ( | i |/ )... I może jeszcze jakiś napis po staronorwesku...
Dave
Użytkownik
Użytkownik
Posty: 656
Rejestracja: 14 lip 2004, o 14:10
Płeć: Mężczyzna
Lokalizacja: polska
Podziękował: 16 razy

Tatuaże

Post autor: Dave »

a tam ja nie przepdam za tauzami na ramieniu, choc to co nithhogg moi jest ciekawe.
clown na lydce rlz
marshal
Użytkownik
Użytkownik
Posty: 1179
Rejestracja: 21 cze 2004, o 00:51
Płeć: Mężczyzna
Lokalizacja: krk
Pomógł: 9 razy

Tatuaże

Post autor: marshal »

i wcisnij sobie jeszcze cos po hebrajsku bo to rowniez fajna czcionka
Dave
Użytkownik
Użytkownik
Posty: 656
Rejestracja: 14 lip 2004, o 14:10
Płeć: Mężczyzna
Lokalizacja: polska
Podziękował: 16 razy

Tatuaże

Post autor: Dave »

I po rosyjsku, tez niezla
Awatar użytkownika
Zlodiej
Użytkownik
Użytkownik
Posty: 1910
Rejestracja: 28 cze 2004, o 12:24
Płeć: Mężczyzna
Lokalizacja: Kraków
Podziękował: 2 razy
Pomógł: 108 razy

Tatuaże

Post autor: Zlodiej »

hmm ja jakbym juz kiedyś robił to coś zwiazanego z japonia czy chinami ... znak/smok ewentualnie te runy

Clowna bym sobie podarował
chlip
Użytkownik
Użytkownik
Posty: 152
Rejestracja: 6 paź 2004, o 14:36
Płeć: Mężczyzna
Lokalizacja: zadupiów
Pomógł: 2 razy

Tatuaże

Post autor: chlip »

ja nie preferuje tatuaży, ale jak bym musiał to bym sobie wytatuował na piersi tygrysa, ewentualnie na pośladku znak nieskończoności:)
Gregsky
Użytkownik
Użytkownik
Posty: 199
Rejestracja: 18 sie 2004, o 15:38
Płeć: Mężczyzna
Lokalizacja: KRK
Pomógł: 1 raz

Tatuaże

Post autor: Gregsky »

jeśli ja miałbym sobie tatuaż zrobić,to byłby to orzełek na ramieniu.Tak patriotycznie.
Margaretta
Użytkownik
Użytkownik
Posty: 143
Rejestracja: 9 lip 2004, o 15:24
Płeć: Kobieta
Lokalizacja: Police

Tatuaże

Post autor: Margaretta »

Jesteście patriotami?=o Walczylibyście w walkach o Polskę, gdyby z góry skazane byłby na porażki?=o a umielibyscie zabijać?=|

pozdrawiam=)

(dobra wiem ze nie na temat ..=| )
ODPOWIEDZ