Hasła na zgaszenie kogoś
Hasła na zgaszenie kogoś
Napiszcie, jakie słyszeliście, wymyśliliście itp. Np. jesteś pociągający jak zużyta kibel szczota
-
- Użytkownik
- Posty: 1361
- Rejestracja: 9 cze 2004, o 15:07
- Płeć: Mężczyzna
- Lokalizacja: Litzmannstadt
- Podziękował: 3 razy
- Pomógł: 1 raz
Hasła na zgaszenie kogoś
w domu wszyscy zdrowi?
-jaki był, zielony czy czerwony?
-?
-no, smok w tej bajce?
złóż podanie do rzeźni o wymianę ryja (dobre w gimnazjum;-))
-jaki był, zielony czy czerwony?
-?
-no, smok w tej bajce?
złóż podanie do rzeźni o wymianę ryja (dobre w gimnazjum;-))
-
- Użytkownik
- Posty: 1179
- Rejestracja: 21 cze 2004, o 00:51
- Płeć: Mężczyzna
- Lokalizacja: krk
- Pomógł: 9 razy
Hasła na zgaszenie kogoś
taka wymiana zdan rodem z podstawowki:
- idota jestes
- twoja stara
- zabila twoja
- ciekawe czym?
- mlotkiem
- cie robili...
na odzywke "ch*j ci w dupe:"
- a tobie cztery i dwa rowery i troche gruzu zeby nie bylo luzu...
na "cos jeszcze?"
- gowno i kleszcze
na "coooo?"
- gowno
- pepsi szklo (to zazynalo kazdego )
-masz ryj jak rozrzucarka do gnoju
-jestes jak srajtasma
-czemu?
-rozwijasz sie cale zycie a i tak jestes do dupy
-powiedz "cos"
-cos
-nie dosc ze glupi to jeszcze tresowany
- idota jestes
- twoja stara
- zabila twoja
- ciekawe czym?
- mlotkiem
- cie robili...
na odzywke "ch*j ci w dupe:"
- a tobie cztery i dwa rowery i troche gruzu zeby nie bylo luzu...
na "cos jeszcze?"
- gowno i kleszcze
na "coooo?"
- gowno
- pepsi szklo (to zazynalo kazdego )
-masz ryj jak rozrzucarka do gnoju
-jestes jak srajtasma
-czemu?
-rozwijasz sie cale zycie a i tak jestes do dupy
-powiedz "cos"
-cos
-nie dosc ze glupi to jeszcze tresowany
- Tomasz Rużycki
- Użytkownik
- Posty: 2970
- Rejestracja: 8 paź 2004, o 17:16
- Płeć: Mężczyzna
- Lokalizacja: Suchedniów/Kraków
- Podziękował: 4 razy
- Pomógł: 293 razy
Hasła na zgaszenie kogoś
Miłośnikom 'bluzgów' (:P) polecam fajniutki programik --> . Miłej zabawy
Pozdrawiam,
--
Tomasz Rużycki
Pozdrawiam,
--
Tomasz Rużycki
-
- Użytkownik
- Posty: 656
- Rejestracja: 14 lip 2004, o 14:10
- Płeć: Mężczyzna
- Lokalizacja: polska
- Podziękował: 16 razy
Hasła na zgaszenie kogoś
bluzgator mi takie haselko wyrzucil :
chuju niemyty masz klate jak zapadnięty haziel ty spłodzony w miejscu gdzie psy chujami wodę pompują łasuchu owczych gówien.
chuju niemyty masz klate jak zapadnięty haziel ty spłodzony w miejscu gdzie psy chujami wodę pompują łasuchu owczych gówien.
-
- Użytkownik
- Posty: 237
- Rejestracja: 28 sie 2004, o 12:30
- Płeć: Mężczyzna
- Lokalizacja: Nithafjoll
Hasła na zgaszenie kogoś
Raz gadałem z przyjacielem, coś powiedziałem, myślałem że to go rozbawi. A on tylko spojrzał na mnie i powiedział:
"Gdybys nie miał spodni to pewnie merdałbyś ogonkiem."
"Gdybys nie miał spodni to pewnie merdałbyś ogonkiem."
Hasła na zgaszenie kogoś
gadka z obozu narciarskiego:
-jesteś pojebany
-jak twoja stara?
-nie, jak mój sąsiad co zawsze nachlany chodzi
-i co Ciebie z twoją matką robił?
-masz grzyba na ryju
-a ty dwa
-jesteś pojebany
-jak twoja stara?
-nie, jak mój sąsiad co zawsze nachlany chodzi
-i co Ciebie z twoją matką robił?
-masz grzyba na ryju
-a ty dwa
-
- Użytkownik
- Posty: 656
- Rejestracja: 14 lip 2004, o 14:10
- Płeć: Mężczyzna
- Lokalizacja: polska
- Podziękował: 16 razy
Hasła na zgaszenie kogoś
a mi sie podobaja typu
-patrz, pogrzeb!
- sam se pogrzeb
_____________________
-patrz pociag!
-a sam se pociag
itp
-patrz, pogrzeb!
- sam se pogrzeb
_____________________
-patrz pociag!
-a sam se pociag
itp
Hasła na zgaszenie kogoś
To usłyszałam w jednym z pubow w Cieszynie:
(wymiana zdan pomiędzy kobieta a mezczyzna w wieku 22lat obydwoje)
K:Ty nie badz taki do przodu z tymi swoimi idiotycznymi hasłami!
M:A bo co?
K:Bo Ci z tyłu zabraknie dupku!!
Pozdrawiam
[/b]
(wymiana zdan pomiędzy kobieta a mezczyzna w wieku 22lat obydwoje)
K:Ty nie badz taki do przodu z tymi swoimi idiotycznymi hasłami!
M:A bo co?
K:Bo Ci z tyłu zabraknie dupku!!
Pozdrawiam
[/b]
- Zlodiej
- Użytkownik
- Posty: 1910
- Rejestracja: 28 cze 2004, o 12:24
- Płeć: Mężczyzna
- Lokalizacja: Kraków
- Podziękował: 2 razy
- Pomógł: 108 razy
Hasła na zgaszenie kogoś
Ehh moze i nie tak zabawne ale z matmą a raczej lekcją matmy związane
Nasz profesor lubi "dokuczac" uczniom i często próbuje troszke rozbawić znaczy poprawić uśmiechy na twarzach uczniów ...
.....
Kolega pisze na tablicy. Gdy kolezanka mowi do profesora.
- panie profesorze a co tam pisze ?
- co tam pisze ? ty słyszysz Marek jak ona Ciebie obraziła ? ona ma ciebie za rzecz . Co za bezczelnośc.
(do kolezanki)
- ty głupia jestes, ty .... za zadanie domowe staniesz w domu przed lustrem i przez 2 godziny dopowiesz sobie wiecej
Albo jak ktoś mowi na lekcji.
- o Boże
profesor
- jaki Boze ? conajwyzej boski
uczen
- nie bo ...
profesor
- jakie niebo ? o czym ty myslisz ... tu jest klasa ty masz sie uczyc !! schodzimy na ziemie ...
Jak czasami na tablicy pojawiają sie malunki jakis postaci to profesor zaraz po wejsciu
- znowu rzucaliscie Markiem o tablice ? biedny Marek.
Nasz profesor lubi "dokuczac" uczniom i często próbuje troszke rozbawić znaczy poprawić uśmiechy na twarzach uczniów ...
.....
Kolega pisze na tablicy. Gdy kolezanka mowi do profesora.
- panie profesorze a co tam pisze ?
- co tam pisze ? ty słyszysz Marek jak ona Ciebie obraziła ? ona ma ciebie za rzecz . Co za bezczelnośc.
(do kolezanki)
- ty głupia jestes, ty .... za zadanie domowe staniesz w domu przed lustrem i przez 2 godziny dopowiesz sobie wiecej
Albo jak ktoś mowi na lekcji.
- o Boże
profesor
- jaki Boze ? conajwyzej boski
uczen
- nie bo ...
profesor
- jakie niebo ? o czym ty myslisz ... tu jest klasa ty masz sie uczyc !! schodzimy na ziemie ...
Jak czasami na tablicy pojawiają sie malunki jakis postaci to profesor zaraz po wejsciu
- znowu rzucaliscie Markiem o tablice ? biedny Marek.
-
- Użytkownik
- Posty: 143
- Rejestracja: 9 lip 2004, o 15:24
- Płeć: Kobieta
- Lokalizacja: Police
Hasła na zgaszenie kogoś
Kiedyś słyszałam w autobusie "piękne" wyznanie miłości faceta: "zajebałem się w Tobie po chuj" . Dziewczynie się o spodobało...
-
- Użytkownik
- Posty: 852
- Rejestracja: 23 paź 2004, o 10:17
- Płeć: Mężczyzna
- Lokalizacja: Lublin
- Pomógł: 28 razy
Hasła na zgaszenie kogoś
hehehe od trzeciej osoby slysze dokladnie ze slyszala w autobusie to piekne wyznanie milosci
czyzby to sie popularne robilo hehe
a raz slyszalem ze ONA (wybranka jego serca) mu na to odpowiezdiala "co ty pierd***" w znaczeniu ze tym sposobem wyraza wielka radosc ))
czyzby to sie popularne robilo hehe
a raz slyszalem ze ONA (wybranka jego serca) mu na to odpowiezdiala "co ty pierd***" w znaczeniu ze tym sposobem wyraza wielka radosc ))
-
- Użytkownik
- Posty: 143
- Rejestracja: 9 lip 2004, o 15:24
- Płeć: Kobieta
- Lokalizacja: Police
Hasła na zgaszenie kogoś
hehe dokładnie to nie ja usłyszałam to wyznanie od brata ciotecznego, ale łatwiej napisac ja niż "brat cioteczny"pewnie te 3 osoby też tak sobie ułatwiają sprawę i tu wychodzą niewinne kłamstwa=]
Ten brat w Lublinie mieszka=) uwielbiam Lublin, piękne miasto tylko komunikacja skopana=| i chamscy kierowcy=|
pozdrawiam
Ten brat w Lublinie mieszka=) uwielbiam Lublin, piękne miasto tylko komunikacja skopana=| i chamscy kierowcy=|
pozdrawiam