Jak to zapisać

hirosz
Użytkownik
Użytkownik
Posty: 6
Rejestracja: 22 lut 2010, o 19:35
Płeć: Mężczyzna
Lokalizacja: Mielec
Podziękował: 2 razy

Jak to zapisać

Post autor: hirosz »

Witam.
Potrzebuję pomocy, a mianowicie jak zapisać "całka potrójna dziewiątego stopnia z logarytmu naturalnego granicy sinusa z pierwiastka sześciennego po obszarze omega". Mam problem z niektórymi częściami Zdaję sobie sprawę z tego, iż jest to absurdalne lecz potrzebuję to jedynie do filmiku, który nie koniecznie będzie poważny. Nie musi to być też w 100% dobry zapis. Jeżeli ktoś dałby radę zapisać to w latexie albo najlepiej normalnie na kartce i podesłać mi skan byłbym ogromnie wdzięczny gdyż potrzebuję to na jutro.
Awatar użytkownika
Szemek
Użytkownik
Użytkownik
Posty: 4819
Rejestracja: 10 paź 2006, o 23:03
Płeć: Mężczyzna
Lokalizacja: Gdańsk
Podziękował: 43 razy
Pomógł: 1407 razy

Jak to zapisać

Post autor: Szemek »

masz -> ... editor.php
i kombinuj
hirosz
Użytkownik
Użytkownik
Posty: 6
Rejestracja: 22 lut 2010, o 19:35
Płeć: Mężczyzna
Lokalizacja: Mielec
Podziękował: 2 razy

Jak to zapisać

Post autor: hirosz »

\(\displaystyle{ \int \int \int_{\Omega}^{9}log_{e}(\lim_{x\to 0} (sin\sqrt[3]{\Omega}))}\)
cos takiego?
ODPOWIEDZ