Co tak na prawdę jemy?

Pablo663
Użytkownik
Użytkownik
Posty: 34
Rejestracja: 6 maja 2008, o 12:06
Płeć: Mężczyzna
Lokalizacja: Z Matrixa...
Podziękował: 15 razy

Co tak na prawdę jemy?

Post autor: Pablo663 »

Witam, może to nie związane z tematyką forum ale to dział off-topic.

Co tak na prawdę jemy?!

Polecam zapoznać się z tymi filmikami:

Kod: Zaznacz cały

http://www.youtube.com/watch?v=_Aae7l-GQck&feature=related

Kod: Zaznacz cały

http://www.youtube.com/watch?v=P80dsPoLLEM

Kod: Zaznacz cały

http://www.youtube.com/watch?v=jVY45Kk4ORQ&feature=related

Kod: Zaznacz cały

http://www.youtube.com/watch?v=VOmQj9NTBBM&feature=related
ODPOWIEDZ