różne linki

garyoldman
Użytkownik
Użytkownik
Posty: 2
Rejestracja: 15 cze 2006, o 17:45
Płeć: Mężczyzna
Lokalizacja: woj pomorskie

różne linki

Post autor: garyoldman »

Witam
może jakieś filmiki macie fajne?
ja dam na początek coś takiego





[url=http://olol.webd.pl/view.php?id=142]Trampolinka[/url]

[url=http://video.google.com/videoplay?docid=5305279580707421379]dziewczyna zdradza[/url]

pozdrawiam
Awatar użytkownika
Undre
Użytkownik
Użytkownik
Posty: 1430
Rejestracja: 15 lis 2004, o 02:05
Płeć: Mężczyzna
Lokalizacja:
Podziękował: 3 razy
Pomógł: 92 razy

różne linki

Post autor: Undre »



dla ludzi niezbyt mocno wierzących
Awatar użytkownika
Emiel Regis
Użytkownik
Użytkownik
Posty: 1495
Rejestracja: 26 wrz 2005, o 17:01
Płeć: Mężczyzna
Lokalizacja: Kraków
Podziękował: 71 razy
Pomógł: 225 razy

różne linki

Post autor: Emiel Regis »

hehe, dobre, to ja też cos dorzuce:

To dla równowagi jest do zbyt mocno wierzących.
Awatar użytkownika
Undre
Użytkownik
Użytkownik
Posty: 1430
Rejestracja: 15 lis 2004, o 02:05
Płeć: Mężczyzna
Lokalizacja:
Podziękował: 3 razy
Pomógł: 92 razy

różne linki

Post autor: Undre »

Jako że temat to różne linki, wrzucam moją ukochaną zabawkę :



Już chyba 5 lat minęło, a ja dalej sie tym bawie
Awatar użytkownika
boo007
Użytkownik
Użytkownik
Posty: 148
Rejestracja: 18 cze 2006, o 23:22
Płeć: Mężczyzna
Lokalizacja: UWr
Podziękował: 7 razy
Pomógł: 11 razy

różne linki

Post autor: boo007 »

Z dedykacją dla wszystkich, którzy uważają, że matematyka nie przydaje sie w życiu:
Awatar użytkownika
aikon
Użytkownik
Użytkownik
Posty: 450
Rejestracja: 2 gru 2005, o 17:12
Płeć: Mężczyzna
Lokalizacja: Wrocław
Podziękował: 5 razy
Pomógł: 48 razy

różne linki

Post autor: aikon »

boo007 pisze:Z dedykacją dla wszystkich, którzy uważają, że matematyka nie przydaje sie w życiu:
Nie rozumiem? Czy w tym artykule jest coś śmiesznego? Ja tam żadnego błędu nie widze, a przeczytałem 4 razy.
Awatar użytkownika
Undre
Użytkownik
Użytkownik
Posty: 1430
Rejestracja: 15 lis 2004, o 02:05
Płeć: Mężczyzna
Lokalizacja:
Podziękował: 3 razy
Pomógł: 92 razy

różne linki

Post autor: Undre »

"procent" to z łaciny "na sto", trzeba się języków nie matematyki uczyć
Awatar użytkownika
aikon
Użytkownik
Użytkownik
Posty: 450
Rejestracja: 2 gru 2005, o 17:12
Płeć: Mężczyzna
Lokalizacja: Wrocław
Podziękował: 5 razy
Pomógł: 48 razy

różne linki

Post autor: aikon »

no a na wódce pisze "alkohol: 40% obj." - jak to będzie w tym przypadku, skoro butelka ma objętość 500 ml?
Awatar użytkownika
Comma
Użytkownik
Użytkownik
Posty: 647
Rejestracja: 22 lis 2004, o 19:12
Płeć: Kobieta
Lokalizacja: B-j
Podziękował: 1 raz
Pomógł: 77 razy

różne linki

Post autor: Comma »

No przestań aikon, bez takich żartów ;>
Ad. linka, heh, przydaje się; choćby po to, żeby sobie kiedyś wstydu nie narobić pisząc artykuł
liu
Użytkownik
Użytkownik
Posty: 1330
Rejestracja: 10 paź 2004, o 13:30
Płeć: Mężczyzna
Lokalizacja: Suchedniów
Pomógł: 104 razy

różne linki

Post autor: liu »

I po to, zeby nie myslec, ze jak wypije butelke 0,75L wodki 40% to bedzie to samo jakbym wypil butelke 0,25L wodki 40%, bo przeciez procenty te same;)
Wielkosci intensywne i ekstensywne w powszechnym rozumieniu to naprawde nie jest prosta sprawa, zdarzaja sie nawet studenci chemii ktorzy maja z tym problemy...
Vide:
Awatar użytkownika
Undre
Użytkownik
Użytkownik
Posty: 1430
Rejestracja: 15 lis 2004, o 02:05
Płeć: Mężczyzna
Lokalizacja:
Podziękował: 3 razy
Pomógł: 92 razy

różne linki

Post autor: Undre »



ROTFL
Awatar użytkownika
mol_ksiazkowy
Użytkownik
Użytkownik
Posty: 11455
Rejestracja: 9 maja 2006, o 12:35
Płeć: Mężczyzna
Lokalizacja: Kraków
Podziękował: 3156 razy
Pomógł: 748 razy

różne linki

Post autor: mol_ksiazkowy »

... rt_1_of_2/




... 09&q=chess




http://www.metacafe.com/watch/38599/rea ... e_kung_fu/

Awatar użytkownika
Ziom Ziomisław
Użytkownik
Użytkownik
Posty: 255
Rejestracja: 12 sty 2006, o 21:35
Płeć: Mężczyzna
Lokalizacja: I LO Inowrocław
Pomógł: 20 razy

różne linki

Post autor: Ziom Ziomisław »

Rozbrajające: ... ted&search
Awatar użytkownika
Sokół
Użytkownik
Użytkownik
Posty: 451
Rejestracja: 17 wrz 2006, o 19:22
Płeć: Mężczyzna
Lokalizacja: Zielona Góra
Podziękował: 15 razy
Pomógł: 55 razy

różne linki

Post autor: Sokół »

mir123bych
Użytkownik
Użytkownik
Posty: 1
Rejestracja: 12 gru 2006, o 17:44
Płeć: Mężczyzna
Lokalizacja: z daleka :D

różne linki

Post autor: mir123bych »

Witajcie:)

Poniżej ciekawe adresy z fajnymi obrazkami, miłego śmianai się:) Pozdro



http://www.streemo.pl/Image/2049.jpg
http://www.streemo.pl/Image/2050.jpg
http://www.streemo.pl/Image/2051.jpg
http://www.streemo.pl/Image/2052.jpg
ODPOWIEDZ