Ask a ninja - znajomość angielskiego wymagana - ale warto

Awatar użytkownika
Comma
Użytkownik
Użytkownik
Posty: 647
Rejestracja: 22 lis 2004, o 19:12
Płeć: Kobieta
Lokalizacja: B-j
Podziękował: 1 raz
Pomógł: 77 razy

Ask a ninja - znajomość angielskiego wymagana - ale warto

Post autor: Comma »

Coś na rozluźnienie :]

Part 1: (najsłabsza moim zdaniem)
... 0a%20ninja

Part 2:
... 0a%20ninja

Part 3:
http://www.youtube.com/watch?v=zgjEvxaj ... 0a%20ninja
półpasiec
Gość Specjalny
Gość Specjalny
Posty: 534
Rejestracja: 8 lip 2004, o 17:05
Płeć: Mężczyzna
Lokalizacja: Warszawa
Podziękował: 1 raz
Pomógł: 17 razy

Ask a ninja - znajomość angielskiego wymagana - ale warto

Post autor: półpasiec »

niektore sa mniej smieszne ale nie bede wybieral

... %20chicken
... %20chicken
http://www.youtube.com/watch?v=CFN0ro5i ... %20chicken
http://www.youtube.com/watch?v=lgMpLwa4 ... %20chicken
http://www.youtube.com/watch?v=hNV4JXS_ ... %20chicken
ODPOWIEDZ