Potrzebuje Pomocy Czy zna ktos odpowiedz na pytanie:
20-88=22 prosze o pomoc czemu tam jest '22' o co w tym chodzi dostalam to zapytanie w formie zagadki z góry dziekuje za pomoc
zagadka matematyczna
- Kvasir
- Użytkownik
- Posty: 41
- Rejestracja: 19 paź 2009, o 18:03
- Płeć: Mężczyzna
- Lokalizacja: Warszawa
- Pomógł: 6 razy
zagadka matematyczna
jak dla mnie to ta zagadka jest głupia...
I ma na pewno kilkanaście rozwiązań, niewiadomo tlyko o jakie rozw. chodziło autorowi.
zdefiniujmy sobie takie działanie:
\(\displaystyle{ \bigwedge\limits_{x,y \in R} x-y=22}\)
I ma na pewno kilkanaście rozwiązań, niewiadomo tlyko o jakie rozw. chodziło autorowi.
zdefiniujmy sobie takie działanie:
\(\displaystyle{ \bigwedge\limits_{x,y \in R} x-y=22}\)
-
- Administrator
- Posty: 34276
- Rejestracja: 20 mar 2006, o 21:54
- Płeć: Mężczyzna
- Lokalizacja: Wrocław
- Podziękował: 3 razy
- Pomógł: 5203 razy
zagadka matematyczna
Myślę, że zagadka jest pozbawiona kontekstu, w którym została zadana. Nie znając go, nie jesteśmy w stanie pomóc, bo nie wiemy, o co chodzi...
JK
JK
-
- Użytkownik
- Posty: 7
- Rejestracja: 4 lis 2009, o 17:56
- Płeć: Kobieta
- Lokalizacja: Warszawa