jezyk polski związki frazeologiczne

Rynex
Użytkownik
Użytkownik
Posty: 8
Rejestracja: 18 mar 2009, o 18:59
Płeć: Mężczyzna
Podziękował: 2 razy

jezyk polski związki frazeologiczne

Post autor: Rynex »

Cisza jak makiem zasiał-
Cisza ,że aż w uszach dzwoni-
Cisza przed burzą-
Milczeć jak grób-
Milczeć jak głaz-

HELP
Ostatnio zmieniony 9 wrz 2009, o 20:23 przez Chromosom, łącznie zmieniany 2 razy.
Powód: Do przekształceń algebraicznych ten temat jakoś niespecjalnie pasuje.
xanowron
Użytkownik
Użytkownik
Posty: 1996
Rejestracja: 20 maja 2008, o 15:14
Płeć: Mężczyzna
Lokalizacja: Warszawa/Stalowa Wola
Podziękował: 42 razy
Pomógł: 247 razy

jezyk polski związki frazeologiczne

Post autor: xanowron »

To było znacznie szybsze od napisania tematu:

Kod: Zaznacz cały

http://www.google.pl/#hl=pl&q=zwi%C4%85zek+frazeologiczny+Cisza+jak+makiem+zasia%C5%82&lr=&fp=e5c1dcd5aa8a426a
ODPOWIEDZ