szukam wszelkich informacji na temat pracy nauczycyciela angielskiego w liceum, takich jak np
warunki pracy
wymagane cechy osobowościowe
możliwości rozwoju
warunki wykszatłcenia
rekrutacja
dostępność szkół
zalety i wady tego zawodu
jeżeli ktoś mialby jakieś informacje na ten temat to byłbym bardzo wdźięczny za każdą pomoc
nauczyciel angielskiego
- Lady Tilly
- Użytkownik
- Posty: 3807
- Rejestracja: 4 cze 2005, o 10:29
- Płeć: Kobieta
- Lokalizacja: nie wiadomo
- Podziękował: 1 raz
- Pomógł: 712 razy
nauczyciel angielskiego
https://www.matematyka.pl/viewtopic.php?t=1474 o osobliwych cechach nauczyciela
tu o rozwoju
http://www.archiwum.literka.pl/modules. ... nt&sid=334 to też się przyda
http://www.kuratorium.lublin.pl/Aktual/ ... yciela.htm aktualne zmiany w przepisach
tu o rozwoju
http://www.archiwum.literka.pl/modules. ... nt&sid=334 to też się przyda
http://www.kuratorium.lublin.pl/Aktual/ ... yciela.htm aktualne zmiany w przepisach