Każdą po razie (2)

Problemy matematyczne "ubrane" w życiowe problemy.
a4karo
Użytkownik
Użytkownik
Posty: 22207
Rejestracja: 15 maja 2011, o 20:55
Płeć: Mężczyzna
Lokalizacja: Bydgoszcz
Podziękował: 38 razy
Pomógł: 3754 razy

Każdą po razie (2)

Post autor: a4karo »

Zamiast znaków zapytania wstaw cyfry 1-9 (każdej wolno użyc tylko raz) tak aby powstało poprawne działanie
\(\displaystyle{ \frac{?}{?\cdot?}+\frac{?}{?\cdot?}+\frac{?}{?\cdot?}=1}\)
matmatmm
Użytkownik
Użytkownik
Posty: 2282
Rejestracja: 14 cze 2011, o 11:34
Płeć: Mężczyzna
Lokalizacja: Sosnowiec
Podziękował: 88 razy
Pomógł: 351 razy

Re: Każdą po razie (2)

Post autor: matmatmm »

Ukryta treść:    
ODPOWIEDZ