Oddzielone od teorii liczb, proste problemy dotyczące zasad dzielenia itp.
-
MistyKu
- Użytkownik
- Posty: 393
- Rejestracja: 20 mar 2009, o 14:58
- Płeć: Mężczyzna
- Podziękował: 21 razy
- Pomógł: 60 razy
Post
autor: MistyKu »
\(\displaystyle{ 4^{1025}-1 ?}\)
-
Qń
- Użytkownik
- Posty: 9833
- Rejestracja: 18 gru 2007, o 03:54
- Płeć: Mężczyzna
- Lokalizacja: Bydgoszcz
- Podziękował: 90 razy
- Pomógł: 2632 razy
Post
autor: Qń »
\(\displaystyle{ 4^{1025}-1 =\left( 2^{1025}-1\right) \cdot \left( 2^{1025}+1 \right)}\)
Q.