łany,morgi,zagony

Proste problemy dotyczące wzorów skróconego mnożenia, ułamków, proporcji oraz innych przekształceń.
janinka65
Użytkownik
Użytkownik
Posty: 17
Rejestracja: 24 wrz 2008, o 22:06
Płeć: Kobieta
Lokalizacja: lublin
Podziękował: 9 razy

łany,morgi,zagony

Post autor: janinka65 »

uzupełnij:
1łan = ... morg= ...zagonow=....skib
1 staje=.... zagony=.... morgi
1wiertel=..... morgi
1 skiba= ...wiertela
*Kasia
Użytkownik
Użytkownik
Posty: 2826
Rejestracja: 30 gru 2006, o 20:38
Płeć: Kobieta
Lokalizacja: Lublin/warszawa
Podziękował: 62 razy
Pomógł: 482 razy

łany,morgi,zagony

Post autor: *Kasia »

Kod: Zaznacz cały

http://www.google.pl
, .
ODPOWIEDZ