\(\displaystyle{ \frac{3}{\sqrt{3}}}\)
Mam małą prośbę: przeczytaj, to co jest w ogłoszeniu (na czarno). Lorek
Zadanie z pierwiastkiem.
-
- Użytkownik
- Posty: 1
- Rejestracja: 18 paź 2007, o 19:49
- Płeć: Mężczyzna
- Lokalizacja: Opole
Zadanie z pierwiastkiem.
Ostatnio zmieniony 18 paź 2007, o 20:44 przez mafiozo1510, łącznie zmieniany 2 razy.
-
- Użytkownik
- Posty: 1384
- Rejestracja: 26 lis 2006, o 21:34
- Płeć: Mężczyzna
- Lokalizacja: Poznań
- Podziękował: 33 razy
- Pomógł: 268 razy
Zadanie z pierwiastkiem.
tak możnaby napisać o co chodzi
\(\displaystyle{ \frac{3}{\sqrt{3}}=\sqrt{3}}\)
\(\displaystyle{ \frac{3}{\sqrt{3}}=\sqrt{3}}\)