Jak to rozwiązac? Relacje rozmyte

fixer82
Użytkownik
Użytkownik
Posty: 1
Rejestracja: 25 mar 2008, o 16:22
Płeć: Mężczyzna
Lokalizacja: Gliwice

Jak to rozwiązac? Relacje rozmyte

Post autor: fixer82 »

Witam niewiem czy pytanie we wlasciwym miejscu ale jest z informatyki

Mamy zbiory rozmyte A= {0,3/a +0,2/b} i B= {1,5/a + 0,5/b} rozmyte w X= {a,b},

gdzie '+' - oznacza sumę mnogościową (nie: algebraiczn�) elemntów, a '/' lub
'' przynależność i element (nie: dzielenie) - str 15 w zalaczonych notatkach ktore mam nadzieje pomoga zapoznac sie z tematyka

nalezy skopiowac link

stud.ics.p.lodz.pl/~aniewiadomski/ksr/ksr.wm.wyklad.cz.1.pdf

okresl:

supp(A)
supp(B)
in(A)
in(B)
card(A)
card (B)
A+B
A*B
card(A)
card (B)
dopelnienia A , B C C
A B

Bede wdzieczny za kazda pomoc gdyz szczeze mowiac ciezko sie z tym czuje :/

Pozdrawiam
ODPOWIEDZ