Kod: Zaznacz cały
#include <iostream>
#include <cstdlib>
using namespace std;
int main()
{
//pierwszy sposób
int tab[5] = {2,3,5};
cout << tab << endl;
//drugi sposób - nie podając wielkości tablicy - program sam dopasuje jej wielkość
int tab2[] = { 2,3,5 };
cout << tab2 << endl;
//trzeci sposób - podajemy ciąg znaków pamiętając o podwójnym cudzysłowie
char tab3[] = "{2,3,5}";
cout << tab3 << endl;
system("pause");
return 0;
}
000000272C77FBA0
000000272C77FB90
{2,3,5}
Press any key to continue . . .
Dodano po 12 godzinach 56 minutach 55 sekundach:
Temat nieaktualny.
Pętla FOR rozwiązuje problem.