Skanery antywirusowe online

Nostry
Użytkownik
Użytkownik
Posty: 1361
Rejestracja: 9 cze 2004, o 15:07
Płeć: Mężczyzna
Lokalizacja: Litzmannstadt
Podziękował: 3 razy
Pomógł: 1 raz

Skanery antywirusowe online

Post autor: Nostry »

- nie działa pod foxem ;-(

[url=http://skaner.mks.com.pl/skaner.html]MKS_VIR[/url]- również nie działa pod fire foxem ;-(
[url=http://www.drweb32.pl/skaner.php]Dr. Web[/url]
[url=http://pl.trendmicro-europe.com/consumer/products/housecall_pre.php]Trend Micro[/url]
[url=http://www.pandasoftware.com/activescan/activescan/principal2.asp?idlang=2]Panda[/url]
Ostatnio zmieniony 27 mar 2005, o 13:28 przez Nostry, łącznie zmieniany 3 razy.
Yavien
Użytkownik
Użytkownik
Posty: 800
Rejestracja: 21 cze 2004, o 22:20
Płeć: Kobieta
Lokalizacja: W-U

Skanery antywirusowe online

Post autor: Yavien »

A probowales

[ Dodano: Czw 03 Lut, 2005 15:44 ]
Moze tez nie dzialac, mi chyba na Operze nie idzie
Paszczak000
Użytkownik
Użytkownik
Posty: 5
Rejestracja: 13 lut 2005, o 09:59
Płeć: Mężczyzna
Lokalizacja: Łódź

Skanery antywirusowe online

Post autor: Paszczak000 »

Bardzo fajny stronka. Darmowy skaner online współpracuje z popularnymi platformami i przeglądarkami. Jedyne co na potrzena to chyba Java. Na stronie wszystko się samo sprawdza czy mamy to co potrzeba do rozpoczęcia testowania komputera. A co najważniejsze dla mnie. Działa bezproblemowo pod Linuksem... Przeskanowałem sobie partycje i Linuksowe i Windowsowe.
... ll_pre.php
karlak
Użytkownik
Użytkownik
Posty: 35
Rejestracja: 4 mar 2007, o 11:05
Płeć: Kobieta
Lokalizacja: Warszawa
Podziękował: 12 razy

Skanery antywirusowe online

Post autor: karlak »

A jest jakiś program anty virusowy PL, żeby pobrać go z neta w polskie wersji ? Tylko najlepiej taki, co można zdobyć do niego klucz licencyjny...
O prócz avasta
mat1989
Użytkownik
Użytkownik
Posty: 3393
Rejestracja: 29 sty 2006, o 14:15
Płeć: Mężczyzna
Podziękował: 466 razy
Pomógł: 197 razy

Skanery antywirusowe online

Post autor: mat1989 »


Kod: Zaznacz cały

http://www.antywirus.yoyo.pl/?p=p_1&sNa
... y-(darmowe)
nie wiem czy po Polsku ale w sumie dlaczego Avast Ci nie odpowiada?
pascal
Użytkownik
Użytkownik
Posty: 195
Rejestracja: 30 paź 2006, o 22:50
Płeć: Mężczyzna
Lokalizacja: Polska
Podziękował: 30 razy
Pomógł: 4 razy

Skanery antywirusowe online

Post autor: pascal »

Umieściłaś chyba post w niewłaściwym topicu Tu jest temat o programach antywirusowych https://www.matematyka.pl/viewtopic.php?t=30862
Awatar użytkownika
squixy
Użytkownik
Użytkownik
Posty: 79
Rejestracja: 14 maja 2008, o 16:40
Płeć: Mężczyzna
Lokalizacja: Wroclove / Biłgoraj
Podziękował: 8 razy
Pomógł: 2 razy

Skanery antywirusowe online

Post autor: squixy »

Najlepiej testować na IE.
Awatar użytkownika
eloar
Użytkownik
Użytkownik
Posty: 106
Rejestracja: 18 cze 2007, o 16:59
Płeć: Mężczyzna
Lokalizacja: Kobyłka
Podziękował: 8 razy
Pomógł: 12 razy

Skanery antywirusowe online

Post autor: eloar »

squixy, wiekszosc wymaga IE, bo z niego jest dostep do dysku i pamieci odpowiedni.
Awatar użytkownika
squixy
Użytkownik
Użytkownik
Posty: 79
Rejestracja: 14 maja 2008, o 16:40
Płeć: Mężczyzna
Lokalizacja: Wroclove / Biłgoraj
Podziękował: 8 razy
Pomógł: 2 razy

Skanery antywirusowe online

Post autor: squixy »

No właśnie. Ale niektórzy powiedzmy korzystają z Foxa i jak im nie działa to już próbują czegoś innego.
Awatar użytkownika
Anonim69
Użytkownik
Użytkownik
Posty: 28
Rejestracja: 23 sty 2009, o 20:04
Płeć: Mężczyzna
Pomógł: 5 razy

Skanery antywirusowe online

Post autor: Anonim69 »

Jezu Jezu...

Jaki jest sens skanowanie malware jednym AV ?

Na 1 może by odporny a na drugiego już nie, (nie ma od tego reguł)....

Najlepsze wyjście to skanowanie MegaSkaneramiAV:
<- moim zdaniem najlepszy
slake1
Użytkownik
Użytkownik
Posty: 1
Rejestracja: 11 paź 2009, o 18:51
Płeć: Mężczyzna
Lokalizacja: opole

Skanery antywirusowe online

Post autor: slake1 »

Witam.

Na temat antywirusowych skanerów online, zapraszam do przeczytania mojego artykułu -> ... nline.html

@up: strony typu virusscan czy virustotal umożliwiają tylko skanowanie pojedynczych plików. Również antywirusowe skanery online nie gwarantują nam 100 procent skuteczności, z tego względu, że ich producenci często je zaniedbują (wiadomo - lepiej inwestować w płatny AV, niż w jego darmowy skaner online).
Rafket
Użytkownik
Użytkownik
Posty: 5
Rejestracja: 27 mar 2010, o 18:51
Płeć: Mężczyzna
Lokalizacja: Czarnobyl

Skanery antywirusowe online

Post autor: Rafket »

Nie polecam skanerów online. Nie z tego względu że są słabe ale jak wiadomo każdy scaner musi najpierw napisać jakiś wirus aby go później wykryć w innej formie ( o ile każdy wie oco chodzi:))
Radze ściągnąć Bit Deffender bądź kupić, ja sam korzystam z tego AntiVirusa i jestem bardzo zadowolony
marianek2010
Użytkownik
Użytkownik
Posty: 5
Rejestracja: 29 maja 2010, o 20:26
Płeć: Mężczyzna
Lokalizacja: Poland

Skanery antywirusowe online

Post autor: marianek2010 »

tak zgadzam sie skanery online to samobojstwo, sa słabe i do niczego, sprawiaja różnorakie klopoty:)
misterherbata
Użytkownik
Użytkownik
Posty: 1
Rejestracja: 17 gru 2010, o 10:10
Płeć: Mężczyzna
Lokalizacja: Poznań

Skanery antywirusowe online

Post autor: misterherbata »

Witam,

ja z darmowych programów polecam Avast - .

Z płatnych wydaje mi się NOD32 naprawdę dobry antywirem.
Unixes
Użytkownik
Użytkownik
Posty: 26
Rejestracja: 5 lis 2010, o 14:36
Płeć: Mężczyzna
Podziękował: 2 razy
Pomógł: 1 raz

Skanery antywirusowe online

Post autor: Unixes »

Jeżeli chodzi o skanowanie plików to ja osobiście używam
Sprawdza on większością znanych antyvirusów dany plik.
ODPOWIEDZ