Jak otworzyć te pliki
Jak otworzyć te pliki
Mam pliki filmowe o rozszerzeniach BUP IFO VOB
Jak je otworzyć?
Dziękuje[/fade]
Jak je otworzyć?
Dziękuje[/fade]
Jak otworzyć te pliki
A probowales jakimis zwyklymi odtwarzaczami plikow filmowych? Bo czasami typy plikow nie sa skojarzone z programem, a jednak ten program potrafi je uruchomic.
-
- Użytkownik
- Posty: 18
- Rejestracja: 24 gru 2004, o 20:43
- Płeć: Mężczyzna
- Lokalizacja: azerbejdzan
Jak otworzyć te pliki
spruboj wpisac "" (koniecznie metoda bezwzrokowa, 10-palcowa),
a nastepnie korzystajac ze swojej sily zen, wpisujac ".bup", jesli wszystko zrobiles
jak bozia przykazala to powinno wyjsc cos takiego:
mnie to zajelo jakies 4,12 sekund, mam nadzieje ze do jutra ci sie uda
----
litosci ludzie jak mozna pytac o tak banalne rzeczy, no ale widocznie sam sens istnienia tzw. wyszukiwarek juz nie wystarcza do tak skomplikowanych problemow...
Prosze.
Kod: Zaznacz cały
http://www.google.pl
a nastepnie korzystajac ze swojej sily zen, wpisujac ".bup", jesli wszystko zrobiles
jak bozia przykazala to powinno wyjsc cos takiego:
mnie to zajelo jakies 4,12 sekund, mam nadzieje ze do jutra ci sie uda
----
litosci ludzie jak mozna pytac o tak banalne rzeczy, no ale widocznie sam sens istnienia tzw. wyszukiwarek juz nie wystarcza do tak skomplikowanych problemow...
Prosze.
-
- Użytkownik
- Posty: 133
- Rejestracja: 2 paź 2004, o 21:54
- Płeć: Mężczyzna
- Lokalizacja: Krakau
- Pomógł: 5 razy
Jak otworzyć te pliki
A co się stanie jak ktoś wpisze wzrokowo i nie 10-palcową metodą, którą z pewnością całkiem niedawno z trudem opanowałeś i możesz się tym teraz już chwalić przy każdej okazji?marlon pisze:spruboj wpisac "" (koniecznie metoda bezwzrokowa, 10-palcowa),Kod: Zaznacz cały
http://www.google.pl
marlon pisze:mnie to zajelo jakies 4,12 sekund
Kurcze, szkoda, ze cię nie znam osobiście, bo tak jak komuś opowiem to nie uwierzą...
-
- Użytkownik
- Posty: 18
- Rejestracja: 24 gru 2004, o 20:43
- Płeć: Mężczyzna
- Lokalizacja: azerbejdzan
Jak otworzyć te pliki
szkoda??.. raczej.. ciesz sie, ze mnie nie znasz osobiscie..Pikaczu pisze: Kurcze, szkoda, ze cię nie znam osobiście, bo tak jak komuś opowiem to nie uwierzą...
btw. no ok moze z ta 10-palcowa przesadzilem, 9-palcowa + male zerkanie lewym okiem powinno wystarczyc
-
- Użytkownik
- Posty: 1179
- Rejestracja: 21 cze 2004, o 00:51
- Płeć: Mężczyzna
- Lokalizacja: krk
- Pomógł: 9 razy
Jak otworzyć te pliki
po to jest forum zeby moc tam szukac informacji
a na forum obowiazuje cos takiego jak netykieta i zarowno dotyczy ona pytajacych jak i odpowiadajacych
jezeli ktos nie umie powstrzymac sie od zlosliwosci to niech juz lepiej nic nie pisze...
a na forum obowiazuje cos takiego jak netykieta i zarowno dotyczy ona pytajacych jak i odpowiadajacych
jezeli ktos nie umie powstrzymac sie od zlosliwosci to niech juz lepiej nic nie pisze...
-
- Użytkownik
- Posty: 656
- Rejestracja: 14 lip 2004, o 14:10
- Płeć: Mężczyzna
- Lokalizacja: polska
- Podziękował: 16 razy
Jak otworzyć te pliki
Dokladnie google nie jest absolutnym zrodlem wiedzy, forum jest kolejnym z dostepnych mozliwosci dowiedzenia sie czegos a dla usera chwala ze wybral forum by zapytac w poscie niz googlowac
Po to jest forum marlonie, zgadzam sie z marshalem
Po to jest forum marlonie, zgadzam sie z marshalem
-
- Użytkownik
- Posty: 123
- Rejestracja: 8 wrz 2004, o 22:17
- Płeć: Mężczyzna
- Lokalizacja: Łowicz
- Podziękował: 2 razy
Jak otworzyć te pliki
LOL niespodziewałem się takiej niekompetencji u admina. Pokaż mi netykietę w której nie jest wspomniane o tym, że najpierw trzeba szukać samemu, a potem zadawać pytania. Polecam poczytać: , a w szczególności sekcję .
Kod: Zaznacz cały
http://rtfm.killfile.pl/
Kod: Zaznacz cały
http://rtfm.killfile.pl/#zanim
-
- Użytkownik
- Posty: 1179
- Rejestracja: 21 cze 2004, o 00:51
- Płeć: Mężczyzna
- Lokalizacja: krk
- Pomógł: 9 razy
Jak otworzyć te pliki
po pierwsze nie podwazaj moich kompetencji po drugie dobrze znam netykiete i nie musisz mi ja tu machac przed oczami
po trzecie nie masz dowodow ze nie szukal po czwarte nie kazdy umie skutecznie szukac po piate wez sobie na wstrzymanie po szoste amen
po trzecie nie masz dowodow ze nie szukal po czwarte nie kazdy umie skutecznie szukac po piate wez sobie na wstrzymanie po szoste amen
-
- Użytkownik
- Posty: 123
- Rejestracja: 8 wrz 2004, o 22:17
- Płeć: Mężczyzna
- Lokalizacja: Łowicz
- Podziękował: 2 razy
Jak otworzyć te pliki
LOL Sam chyba nie wierzysz w to co piszesz... "po trzecie nie masz dowodow ze nie szukal"... LOLmarshal pisze:po pierwsze nie podwazaj moich kompetencji po drugie dobrze znam netykiete i nie musisz mi ja tu machac przed oczami
po trzecie nie masz dowodow ze nie szukal po czwarte nie kazdy umie skutecznie szukac po piate wez sobie na wstrzymanie po szoste amen
Jak otworzyć te pliki
TomaszS. - Na płycie DVD włożonej do komputerowego napędu widać sporo plików o rozszerzeniach - IFO, VOB czy BUP, czym te pliki są ? :
W plikach .vob zapisane są sekwencje wideo dla DVD. do otworzenia filmu możesz użyć np. PowerDVD czy WinDVD...
Jeżeli chciałbyś zobaczyć film w standardowych odtwarzaczach ściągnij Program ten służy do przerabiania filmów z formatu DVD do AVI,VCD,SVCD. Konwertuje też AVI do VCD, oraz SVCD z możlwością wklejenia napisów do filmu.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------
Nawiązując do Twojej wypowiedzi marlonie to zauważ że link który podałeś niewiele rozwiązuje problem, pewnie nawet nie przejrzałeś stron które Ci sie wyświetliły. Macie jakieś "ale" piszcie na pw i sie możecie kłócić do woli. Nie potraficie pomóc to nie piszcie swoich zbędnych komentarzy. Nie każdy musi się znać tak doskonale na komputerach jak Wy...
-------------------------------------------------------------------------------------------
Pozdrawiam
W plikach .vob zapisane są sekwencje wideo dla DVD. do otworzenia filmu możesz użyć np. PowerDVD czy WinDVD...
Jeżeli chciałbyś zobaczyć film w standardowych odtwarzaczach ściągnij Program ten służy do przerabiania filmów z formatu DVD do AVI,VCD,SVCD. Konwertuje też AVI do VCD, oraz SVCD z możlwością wklejenia napisów do filmu.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------
Rzeczywście zarówno Ty jak Gambit i inni pomogliście Tomaszowi S...marlon pisze:spruboj wpisac "" (koniecznie metoda bezwzrokowa, 10-palcowa),Kod: Zaznacz cały
http://www.google.pl
a nastepnie korzystajac ze swojej sily zen, wpisujac ".bup", jesli wszystko zrobiles
jak bozia przykazala to powinno wyjsc cos takiego:
http://www.google.pl/search?hl=pl&q=.bup&lr=
mnie to zajelo jakies 4,12 sekund, mam nadzieje ze do jutra ci sie uda
Nawiązując do Twojej wypowiedzi marlonie to zauważ że link który podałeś niewiele rozwiązuje problem, pewnie nawet nie przejrzałeś stron które Ci sie wyświetliły. Macie jakieś "ale" piszcie na pw i sie możecie kłócić do woli. Nie potraficie pomóc to nie piszcie swoich zbędnych komentarzy. Nie każdy musi się znać tak doskonale na komputerach jak Wy...
-------------------------------------------------------------------------------------------
Pozdrawiam
-
- Użytkownik
- Posty: 123
- Rejestracja: 8 wrz 2004, o 22:17
- Płeć: Mężczyzna
- Lokalizacja: Łowicz
- Podziękował: 2 razy
Jak otworzyć te pliki
Nie sprawdzałem link'a podanego przez marlon'a... co nieznaczy, że trudno znaleść informacje o tych plikach. Wystarczy wpisać nazwy pozostałych dwóch:tomasz_b pisze:
Rzeczywście zarówno Ty jak Gambit i inni pomogliście Tomaszowi S...
Nawiązując do Twojej wypowiedzi marlonie to zuważ że link który podałeś niewiele rozwiązuje problem, pewnie nawet nie przejżałeś stron które Ci sie wyświetliły. Macie jakieś "ale" piszcie na pw i sie możecie kłócić do woli. Nie potraficie pomóc to nie piszcie swoich zbędnych komenatrzy. Nie każdy musi się znać tak doskonale na komputerach jak Wy...
bądź precyzyjniej
A wracając do tego, że to co napisałem mu nie pomaga: Najlepsza ochrona przed kpinami to postępowanie zgodnie z netykietą. Następnym razem Tomasz.S może nie trafić na takie wyrozumiałe forum... Jeżeli nie obrazi się on teraz z powodu złośliwych komentarzy i weźmie sobie do serca, że google (czy inna dobra wyszukiwarka) to pierwsze źródło informacji, to mu pójdzie tylko na dobre, nie sądzisz?
-
- Użytkownik
- Posty: 18
- Rejestracja: 24 gru 2004, o 20:43
- Płeć: Mężczyzna
- Lokalizacja: azerbejdzan
Jak otworzyć te pliki
..i wlsnie o to mi chodzi.. zeby pytanie na forum bylo ostatecznoscia, bo inaczej bedziecie miec zalew lamerii no chyba ze o to wam chodzi. Uwiezcie ludzie jesli ktos nie potrafi znalezc prostej rzeczy i jeszcze "chwali" sie tym na forum, to dalsza wymiana informacji pozostanie na poziomie "rozmow w toku"..
Jak otworzyć te pliki
Z jednej strony tak...
A z drugiej strony należy wziąść pod uwagę że zadane pytanie nie każdemu może wydawać się proste, i jeżeli ktoś się nie orientruje w tej dziedzinie to wyniki jakie może znaleść w google nie zawsze mu wszystko jasno przedstawią. Poza tym warto wziąść pod uwagę że nazwa użytkownika TomaszS. niewiele nam mówi - może to być 10 latek jak również 50-60 letnio osoba która co dopiero weszła w świat informatyki. Poza tym pytanie nie było wcale głupie typu "Jak mam sie włamać do kumpla" czy jak "schakować www" dlatego czasami warto pomóc do czego zachęcam, gdyż weźmy pod uwage że różni są ludzie i nie na wszystkim się znają, a chcieli by uzyskac pomoc.
No to tyle
pozdro
A z drugiej strony należy wziąść pod uwagę że zadane pytanie nie każdemu może wydawać się proste, i jeżeli ktoś się nie orientruje w tej dziedzinie to wyniki jakie może znaleść w google nie zawsze mu wszystko jasno przedstawią. Poza tym warto wziąść pod uwagę że nazwa użytkownika TomaszS. niewiele nam mówi - może to być 10 latek jak również 50-60 letnio osoba która co dopiero weszła w świat informatyki. Poza tym pytanie nie było wcale głupie typu "Jak mam sie włamać do kumpla" czy jak "schakować www" dlatego czasami warto pomóc do czego zachęcam, gdyż weźmy pod uwage że różni są ludzie i nie na wszystkim się znają, a chcieli by uzyskac pomoc.
No to tyle
pozdro