Proszę o pomoc w znalezieniu błędów,ponieważ program się kompiluje,tworzy plik,ale go nie uzupełnia.
Z góry dziękuję.
Kod: Zaznacz cały
#include<conio.h>
#include<stdio.h>
#include<math.h>
#include<string.h>
#include<stdlib.h>
int main()
{char slowo[20];
char slowo2[20];
int lustrzane(char slowo[20],char slowo2[20]);
FILE *plik1,*plik2,*plik3;
plik1=fopen("slownik.txt","r");
plik2=fopen("lustrzane.txt","w");
while(feof(plik1)==0)
{fscanf(plik1,"%s",slowo);
plik3=fopen("slownik2.txt","r");
while(feof(plik3)==0)
{fscanf(plik3,"%s",slowo2);
if(lustrzane(slowo,slowo2)==1)
{
fprintf(plik2,"%s",slowo2);
fprintf(plik2,"
");
}
}
fclose(plik3);
}
fclose(plik1);
fclose(plik2);
printf("Zrobione");
getch();
}
int lustrzane(char slowo[20],char slowo2[20])
{int n=strlen(slowo);
int m=strlen(slowo2);
int i=0; int j=n-1;
if(n!=m)
return 0;
else
while(slowo[i]==slowo2[j])
{
{j--;
i++;
}
if(i==n)
return 1;
else
return 0;
}
}