w komÓRKACH dwóch obok siebie
Kod: Zaznacz cały
12
Kod: Zaznacz cały
325
jak to zsumować??
Korzystając z funkcji DL()
wyskakuje błąd arg!
Kod: Zaznacz cały
12
Kod: Zaznacz cały
325
Kod: Zaznacz cały
dl
Kod: Zaznacz cały
=DŁ(C5:D5)
Kod: Zaznacz cały
=SUMA(DŁ(A5);DŁ(B5))
Kod: Zaznacz cały
A5:D5
Kod: Zaznacz cały
=SUMA(DŁ(A5:C5))
Kod: Zaznacz cały
DŁ(A5:C5)
można tak:kejkun7 pisze: a masz pomysł żeby zrobić
coś ala
suma od doa nie pojedynczo komórki ?Kod: Zaznacz cały
A5:D5
Kod: Zaznacz cały
=DŁ(A5&B5&C5&D5)
DŁ
a potem to sumujesz. Jak bardzo potrzeba można taki wiersz potem ukryć.Kod: Zaznacz cały
=MOD(A11;10)
Kod: Zaznacz cały
=(MOD(A11;100)-MOD(A11;10))/10
Kod: Zaznacz cały
=(MOD(A12;1000)-MOD(A12;100))/100
Kod: Zaznacz cały
=(MOD(A14;10000)-MOD(A14;1000))/1000