Zapis rejestrowy (docelowy, półskompilowany)

SphunaR
Użytkownik
Użytkownik
Posty: 4
Rejestracja: 12 sty 2013, o 09:07
Płeć: Mężczyzna
Lokalizacja: Polska

Zapis rejestrowy (docelowy, półskompilowany)

Post autor: SphunaR »

Mam zadanie:
Przetłumaczyć instrukcję podstawienia na ONP, a następnie podać zapis rejestrowy (docelowy, półskompilowany) realizujący to podstawienie:

m=n=p=(-1)^(m+n+p)*(m+n+p)
I chciałbym się dowiedzieć jak je rozwiązać, a najlepiej gdzie mogę znaleźć jakieś pomoce nt zapisu rejestrowego aby się tego nauczyć?
ODPOWIEDZ