jakie laptopy polecacie?

Dave
Użytkownik
Użytkownik
Posty: 656
Rejestracja: 14 lip 2004, o 14:10
Płeć: Mężczyzna
Lokalizacja: polska
Podziękował: 16 razy

jakie laptopy polecacie?

Post autor: Dave »

Jakiej firmy laptopy polecacie w jakis nienajwyzszych cenach (max 7000zl)?
Mi sie osobiscie Dell'e podobaja, a wam?
arigo
Użytkownik
Użytkownik
Posty: 852
Rejestracja: 23 paź 2004, o 10:17
Płeć: Mężczyzna
Lokalizacja: Lublin
Pomógł: 28 razy

jakie laptopy polecacie?

Post autor: arigo »

ibm compaq toshiba dell
marshal
Użytkownik
Użytkownik
Posty: 1179
Rejestracja: 21 cze 2004, o 00:51
Płeć: Mężczyzna
Lokalizacja: krk
Pomógł: 9 razy

jakie laptopy polecacie?

Post autor: marshal »

ferrari ;]
Dave
Użytkownik
Użytkownik
Posty: 656
Rejestracja: 14 lip 2004, o 14:10
Płeć: Mężczyzna
Lokalizacja: polska
Podziękował: 16 razy

jakie laptopy polecacie?

Post autor: Dave »

A mozecie polecic po jakims konkretnym modelu z kazdej firmy? jakis taki o stosunkowo dobrych badz b.dobrych parametrach i nienajwyzszej cenie
marshal
Użytkownik
Użytkownik
Posty: 1179
Rejestracja: 21 cze 2004, o 00:51
Płeć: Mężczyzna
Lokalizacja: krk
Pomógł: 9 razy

jakie laptopy polecacie?

Post autor: marshal »

Dave
Użytkownik
Użytkownik
Posty: 656
Rejestracja: 14 lip 2004, o 14:10
Płeć: Mężczyzna
Lokalizacja: polska
Podziękował: 16 razy

jakie laptopy polecacie?

Post autor: Dave »

O kurde albo cacko! I jak wyposarzone!
Tylko czy on jest rownej jakosci jak delle i, toshiby compaqi??
marshal
Użytkownik
Użytkownik
Posty: 1179
Rejestracja: 21 cze 2004, o 00:51
Płeć: Mężczyzna
Lokalizacja: krk
Pomógł: 9 razy

jakie laptopy polecacie?

Post autor: marshal »

ba :]
ferrari w koncu
Awatar użytkownika
Undre
Użytkownik
Użytkownik
Posty: 1430
Rejestracja: 15 lis 2004, o 02:05
Płeć: Mężczyzna
Lokalizacja:
Podziękował: 3 razy
Pomógł: 92 razy

jakie laptopy polecacie?

Post autor: Undre »

o w morde ale sprzęt ... Chciałbym pewnego dnia zobaczyć pralkę Ferrari - to będzie na pewno szok
Yavien
Użytkownik
Użytkownik
Posty: 800
Rejestracja: 21 cze 2004, o 22:20
Płeć: Kobieta
Lokalizacja: W-U

jakie laptopy polecacie?

Post autor: Yavien »

dave, a nie powinno byc najpierw zastanowienie sie - do czego bedziesz laptopa uzywac?
Dave
Użytkownik
Użytkownik
Posty: 656
Rejestracja: 14 lip 2004, o 14:10
Płeć: Mężczyzna
Lokalizacja: polska
Podziękował: 16 razy

jakie laptopy polecacie?

Post autor: Dave »

Powinien byc szybki, zdolny do obslugi wielu aplikacji i ogolnie wydajny.

Btw do jakiego Dave'a twa sygnatura? :)
Awatar użytkownika
Undre
Użytkownik
Użytkownik
Posty: 1430
Rejestracja: 15 lis 2004, o 02:05
Płeć: Mężczyzna
Lokalizacja:
Podziękował: 3 razy
Pomógł: 92 razy

jakie laptopy polecacie?

Post autor: Undre »



zadowala cię ?
Awatar użytkownika
Zuzia
Użytkownik
Użytkownik
Posty: 56
Rejestracja: 11 lis 2004, o 17:08
Płeć: Kobieta
Lokalizacja: Koszalin
Podziękował: 4 razy
Pomógł: 2 razy

jakie laptopy polecacie?

Post autor: Zuzia »

... ZY&model=2

Takiego ja mam. Polecam - jeżeli nie masz strasznie wygórowanych wymagań i nie potrzebujesz go do wyczynówki to naprawdę fajny sprzęcik - szybki, wydajny.
Hrabia
Użytkownik
Użytkownik
Posty: 55
Rejestracja: 27 lis 2004, o 22:24
Płeć: Mężczyzna
Lokalizacja: Hrabia is out there

jakie laptopy polecacie?

Post autor: Hrabia »

A znacie może jakieś laptopy z preinstalowanym Linuksem (lub innym uniksem)?
Chodzi o to, żeby nie kupować pod przymusem tego cholernego Windowsa.
.
Dave
Użytkownik
Użytkownik
Posty: 656
Rejestracja: 14 lip 2004, o 14:10
Płeć: Mężczyzna
Lokalizacja: polska
Podziękował: 16 razy

jakie laptopy polecacie?

Post autor: Dave »

No ten soniak to chyba troszke za slaby jest

A co sadzicie o tym ... l=pl&s=bsd
mreq
Użytkownik
Użytkownik
Posty: 4
Rejestracja: 2 gru 2004, o 22:30
Płeć: Mężczyzna
Lokalizacja: lublin

jakie laptopy polecacie?

Post autor: mreq »

brzydki jakis ten ferari, pozatym to acer wiec porazka

NAJLEPSZA JEST TOSHIBA !!!! potem IBM i COMPAQ /chociaz desktopy sa najlepsze COMPAQ/ POLECAM TOSHIBE !!!!!!! ja mam Toshibke i jest LUXUS a jaka mam? TOSHIBA Satellite 110CS jest super

pozdrawiam
ODPOWIEDZ