Programowanie C++

ostrowwlkp
Użytkownik
Użytkownik
Posty: 22
Rejestracja: 10 sty 2011, o 20:12
Płeć: Mężczyzna
Lokalizacja: Ostrów Wlkp

Programowanie C++

Post autor: ostrowwlkp »

Witam potrzebuje pomocy w rozwiązaniu zadań.
1. Podaj wartość Z i uzasadnij

Kod: Zaznacz cały

Z=X>Z ? Z>X : X>Z;
2. Co wyświetli program; uzasadnij.

Kod: Zaznacz cały

for (int =0; i<7; i++)
{
static int n=3;
if(in--) cout<<i;
}
3.Co wyświetli program; uzasadnij.

Kod: Zaznacz cały

float*Z;
int ilr=4;
Z= new float(ile)[4][5];
printf("%g
",Z[3][4][5]);
Afish
Moderator
Moderator
Posty: 2828
Rejestracja: 15 cze 2008, o 15:45
Płeć: Mężczyzna
Lokalizacja: Seattle, WA
Podziękował: 3 razy
Pomógł: 356 razy

Programowanie C++

Post autor: Afish »

Najłatwiej będzie skompilować i sprawdzić empirycznie. Próbowałeś?
ODPOWIEDZ