Program wypisujący wyrazy ciągu w języku c

DBoniem
Użytkownik
Użytkownik
Posty: 312
Rejestracja: 25 lis 2010, o 13:47
Płeć: Mężczyzna
Lokalizacja: Wrocław
Podziękował: 1 raz
Pomógł: 1 raz

Program wypisujący wyrazy ciągu w języku c

Post autor: DBoniem »

Napisz program, który wypisuje 20 pierwszych wyrazów ciągu

\(\displaystyle{ X_{0}= \frac{1}{2}}\)
\(\displaystyle{ X _{n+1}= \frac{1}{2}+ \frac{1}{2}* X_{n}^{2}}\)
wawek91
Użytkownik
Użytkownik
Posty: 795
Rejestracja: 2 cze 2010, o 08:56
Płeć: Mężczyzna
Lokalizacja: Tarnów
Podziękował: 14 razy
Pomógł: 66 razy

Program wypisujący wyrazy ciągu w języku c

Post autor: wawek91 »

Wrzuć swój kod to sprawdzimy w czym masz problem.
ODPOWIEDZ