Funkcje w wordzie

czesiunia89
Użytkownik
Użytkownik
Posty: 8
Rejestracja: 8 maja 2008, o 19:32
Płeć: Kobieta
Lokalizacja: qwerty

Funkcje w wordzie

Post autor: czesiunia89 »

Witam,
potrzebuję zrobić wykres w Wordzie z tego tematu 225287.htm wiem jak wogóle umieścić taki wykres tylko chodzi dalej o wpisywanie w excela te przykłady,żeby to jakoś wyszło bardzo proszę o pomoc

Wykaż, że

\(\displaystyle{ \frac{sin(x+y)+sin(x-y)}{ cos(x+y)+cos(x-y)}=tgx}\)

Naszkicuj wykres funkcji:
\(\displaystyle{ y=2sin(2x= \frac{ \pi }{6})+1}\)
smerfetka007
Użytkownik
Użytkownik
Posty: 208
Rejestracja: 3 lip 2005, o 18:42
Płeć: Kobieta
Lokalizacja: Łódź
Podziękował: 2 razy
Pomógł: 34 razy

Funkcje w wordzie

Post autor: smerfetka007 »

O jaką funkcję chodzi, bo w poprzednim temacie nic o niej nie piszesz.
ODPOWIEDZ