internet/netia

mateusz.ex
Użytkownik
Użytkownik
Posty: 459
Rejestracja: 16 wrz 2008, o 20:50
Płeć: Kobieta
Lokalizacja: gradowa
Podziękował: 357 razy

internet/netia

Post autor: mateusz.ex » 8 mar 2010, o 21:11

Witam!
Mam pytanie odnośnie internetu w netii na liniach tp, czy jak wpisze swoje hasło i nazwe uzytkownika np. u sąsiada, który ma telefon np. w netii lub tp, to bedzie internet działał, czy nie?

zati61
Użytkownik
Użytkownik
Posty: 656
Rejestracja: 11 gru 2009, o 16:54
Płeć: Mężczyzna
Lokalizacja: aaa
Pomógł: 119 razy

internet/netia

Post autor: zati61 » 8 mar 2010, o 21:56

no pewnie; przeciez uzytkownicy(ich przywileje,lub brak) roznia sie tylko loginem i haslem.

Awatar użytkownika
rozkminiacz
Użytkownik
Użytkownik
Posty: 465
Rejestracja: 24 wrz 2008, o 20:12
Płeć: Mężczyzna
Lokalizacja: Krk
Podziękował: 65 razy
Pomógł: 36 razy

internet/netia

Post autor: rozkminiacz » 9 mar 2010, o 01:37

zati chcesz powiedziec ze jesli koles ma neta w netii a jego sasiad linie tp i ziomek sobie przyjdzie z loginem i haslem i bedzie git to chyba cos pomieszales ;]

soku11
Użytkownik
Użytkownik
Posty: 6607
Rejestracja: 16 sty 2007, o 19:42
Płeć: Mężczyzna
Podziękował: 119 razy
Pomógł: 1822 razy

internet/netia

Post autor: soku11 » 9 mar 2010, o 23:00

Z tego co wiem aby działał internet linia musi być do tego gotowa. I w ogóle, to pewnie z daną linią (numerem telefonu) jest skojarzony dany użytkownik. Tak więc najprawdopodobniej to nie zadziała.

Pozdrawiam.

ODPOWIEDZ