PASCAL program do napisania

blecks
Użytkownik
Użytkownik
Posty: 1
Rejestracja: 3 lut 2010, o 00:12
Płeć: Mężczyzna
Lokalizacja: Tarnobrzeg

PASCAL program do napisania

Post autor: blecks »

oceny txt
Amel Bartosz 2,0 -3,0 3,0
Babiarz Marcin 4,0 2,0 5,0 4,5
Banaszek Jakub -5,0 4,5 3,5
Kot Jan -4,0

wyniki txt
Amel Bartosz 2,0 -3,0 3,0
.....

skala ocen skala koncowa
2,0=2 2,0 <2,75
-3,0=2,75 3,0 3,25>=2,75
3,0=3 3,5
+3,0=3,25 4,0
3,5=3,5 4,5
. 5,0
.
.
-5,0=4,75
5,0=5

napisac program ktory liczy srednia ocen zgodnie ze sklala a pozniej przelicza je na oceny koncowe
ODPOWIEDZ