Geogebra - tworzenie animacji

phenomen
Użytkownik
Użytkownik
Posty: 19
Rejestracja: 19 lis 2009, o 22:01
Płeć: Mężczyzna
Lokalizacja: Wieluń

Geogebra - tworzenie animacji

Post autor: phenomen »

Witam.
Chciałbym stworzyć w Geogebrze takie oto animacje:
, , [url=http://www.youtube.com/watch?v=BCFDSC2bJGQ&feature=related]3[/url]
ale nie bardzo wiem jak się za to zabrać... Ktoś pomoże?
Pozdrawiam.
Awatar użytkownika
Sokół
Użytkownik
Użytkownik
Posty: 451
Rejestracja: 17 wrz 2006, o 19:22
Płeć: Mężczyzna
Lokalizacja: Zielona Góra
Podziękował: 15 razy
Pomógł: 55 razy

Geogebra - tworzenie animacji

Post autor: Sokół »

phenomen
Użytkownik
Użytkownik
Posty: 19
Rejestracja: 19 lis 2009, o 22:01
Płeć: Mężczyzna
Lokalizacja: Wieluń

Geogebra - tworzenie animacji

Post autor: phenomen »

Wielkie dzięki Sokół, :] mam zrobić prace na poniedziałek i raczej wątpię, że zdążę do tego czasu opanować sztukę tworzenia tak skomplikowanych projektów. Prosząc o pomoc chodziło mi, aby ktoś, krok po kroku, wytłumaczył mi jak dojść do wykonania chociaż 1 z podanych przeze mnie animacji. Jednak widzę, że moja prośba o pomoc została źle zrozumiana...
soku11
Użytkownik
Użytkownik
Posty: 6607
Rejestracja: 16 sty 2007, o 19:42
Płeć: Mężczyzna
Podziękował: 119 razy
Pomógł: 1823 razy

Geogebra - tworzenie animacji

Post autor: soku11 »

Czyli prosisz o gotowca... Opanowałbyś tą sztukę, gdybyś sam wczoraj sobie odszukał co potrzeba. Zresztą nie wygląda to na trudny program, więc jeszcze spokojnie zdążysz. Kwestia tego, czy ci się będzie chciało usiąść i przeczytać kilka linków z google.

Pozdrawiam.
ODPOWIEDZ