Programowanie C

karoool61
Użytkownik
Użytkownik
Posty: 1
Rejestracja: 20 gru 2009, o 19:49
Płeć: Mężczyzna
Lokalizacja: Wrocław
Podziękował: 1 raz

Programowanie C

Post autor: karoool61 »

wie ktos moze jak poradzic sobie z tymi zadankami?

Podaj jaka będzie zawartość tablicy A po wykonaniu programu

Kod: Zaznacz cały

int A[5]={0},x=2;
A[4]=++x;
A[x++]=3;
A[--x]=4;
A[0]==x;
Ostatnio zmieniony 21 gru 2009, o 01:36 przez karoool61, łącznie zmieniany 5 razy.
Awatar użytkownika
Dasio11
Moderator
Moderator
Posty: 10255
Rejestracja: 21 kwie 2009, o 19:04
Płeć: Mężczyzna
Lokalizacja: Wrocław
Podziękował: 41 razy
Pomógł: 2376 razy

Programowanie C

Post autor: Dasio11 »

Próbowałeś chociaż zrobić te zadania? Z czym konkretnie masz problemy?
Awatar użytkownika
rozkminiacz
Użytkownik
Użytkownik
Posty: 465
Rejestracja: 24 wrz 2008, o 20:12
Płeć: Mężczyzna
Lokalizacja: Krk
Podziękował: 65 razy
Pomógł: 36 razy

Programowanie C

Post autor: rozkminiacz »

wyswietl sobie ta tablice po kazdej zmianie
ODPOWIEDZ