excel a wykresy..

black_cross
Użytkownik
Użytkownik
Posty: 2
Rejestracja: 12 gru 2009, o 22:05
Płeć: Kobieta
Lokalizacja: warszawa

excel a wykresy..

Post autor: black_cross »

hej, jestem studentką 3 roku psychologii,za 3 dni mam kolosa z informatyki (nie wiem skąd taki abstrakcyjny przedmiot na moim kierunku) i niestety nie potrafię sobie poradzić z jednym zadaniem.Jeśli ktokolwiek będzie umiał je rozwiązać proszę o pomoc!!!:)

zadanie 1.
Sporządź w jednym układzie współrzędnych następujące wykresy funkcji w przedziale (-5, 15):
\(\displaystyle{ y=2cos(x)+5}\)
\(\displaystyle{ y=\frac{cos(x)}{x}}\)
\(\displaystyle{ y=x^2+3x-10}\)
Zadbaj o prawidłowy opis osi i legendy.


dzięki z góry za jakiekolwiek wskazówki,bo dla mnie to czarna magia:/ pzdr!
pingu
Użytkownik
Użytkownik
Posty: 298
Rejestracja: 7 gru 2009, o 12:32
Płeć: Mężczyzna
Lokalizacja: Polska
Podziękował: 1 raz
Pomógł: 54 razy

excel a wykresy..

Post autor: pingu »

a jak tobie przesłać plik EXL?
black_cross
Użytkownik
Użytkownik
Posty: 2
Rejestracja: 12 gru 2009, o 22:05
Płeć: Kobieta
Lokalizacja: warszawa

excel a wykresy..

Post autor: black_cross »

proszę prześlij mi go na maila black_cross@o2.pl z góry dzięki!!
ODPOWIEDZ