Arkusz kalkulacyjny- excel

mateuszl95
Użytkownik
Użytkownik
Posty: 97
Rejestracja: 14 paź 2009, o 20:11
Płeć: Mężczyzna
Lokalizacja: Kruszwica
Podziękował: 17 razy
Pomógł: 8 razy

Arkusz kalkulacyjny- excel

Post autor: mateuszl95 »

Mam taki problem: chcę wykonać kiedy funkcję JEŻELI, która w przypadku spełnienia testu logicznego zamaluje komórkę na jakiś kolor. Jak to zrobić i czy w ogóle jest to możliwe? Z góry dzięki.
anna_
Użytkownik
Użytkownik
Posty: 16328
Rejestracja: 26 lis 2008, o 20:14
Płeć: Kobieta
Podziękował: 35 razy
Pomógł: 3248 razy

Arkusz kalkulacyjny- excel

Post autor: anna_ »

Kod: Zaznacz cały

http://www.google.pl/search?hl=pl&source=hp&q=kolorowanie+kom%C3%B3rek+w+excelu&btnG=Szukaj+w+Google&lr=&aq=f&oq=
mateuszl95
Użytkownik
Użytkownik
Posty: 97
Rejestracja: 14 paź 2009, o 20:11
Płeć: Mężczyzna
Lokalizacja: Kruszwica
Podziękował: 17 razy
Pomógł: 8 razy

Arkusz kalkulacyjny- excel

Post autor: mateuszl95 »

Dzięki:) Oczywiście pomógł:D
ODPOWIEDZ