Identyfikacjia (Teoria Systemów)

Kalimdor
Użytkownik
Użytkownik
Posty: 12
Rejestracja: 15 paź 2008, o 15:53
Płeć: Mężczyzna
Lokalizacja: Kudowa
Podziękował: 2 razy

Identyfikacjia (Teoria Systemów)

Post autor: Kalimdor »

Witam was mam problem z zadaniem idetyfikacji a mianowicie:
mamy system:
\(\displaystyle{ y_{1}=a_{11}u_{1}+a_{12}u_{2}}\)
\(\displaystyle{ y_{2}=a_{21}u_{1}+a_{22}u_{2}}\)

z tego mamy wyznaczyc chyba:
\(\displaystyle{ y=a_{1}u_{1}+a_{2}u_{2}}\)

Chodzi o to żeby dojść do tego Q nie ma to byc wyliczone liczbowo mamy zaprezentować ogólny schemat rozumowania z kilkoma zdaniami i obiczeniami.
Wzory na a i Q znam najgorzej co mam zrobic z tymi 3ma równaniami.

Poprostu przejrzełem skrypty, notatki, nawet nasz cwiczeniowiec tego nie zrobil a nam kazal sie z tym uporać jak ktoś wie jak to policzyć będę BARDZO wdzięczny.
Pozdrawiam
ODPOWIEDZ