Kinematyka pkt materialnego
Kinematyka pkt materialnego
Ciało przebyło dwa jednakowe odcinki drogi, pierwszy z prędkością \(\displaystyle{ v_1= 30 m/s}\) pod kątem \(\displaystyle{ \alpha=30^\circ}\), a drugi z prędkością \(\displaystyle{ v_2= 50 m/s}\) pod kątem \(\displaystyle{ \alpha=45^\circ}\). Znajdź prędkość średnią.
Ostatnio zmieniony 11 lis 2017, o 15:41 przez AiDi, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: Wartości wielkości fizycznych i inne wyrażenia matematyczne zapisujemy z użyciem LateXa.
Powód: Wartości wielkości fizycznych i inne wyrażenia matematyczne zapisujemy z użyciem LateXa.