Witam przygotowuje się do kolosa i nie mogę rozgryźć tego zadanka:
Mając dane:
\(\displaystyle{ e=40, S_{r} =0,6 , m_{m} =800g}\)
\(\displaystyle{ \rho_w=1,0g/cm^3, \rho_{sr} =2,0g/cm^3}\)
Obliczyć:
\(\displaystyle{ \rho, \rho_s}\) i \(\displaystyle{ wn}\).
Może ma ktoś pomysł jak się do tego zabrać?
Mechanika gruntów!
-
- Użytkownik
- Posty: 1
- Rejestracja: 3 lut 2015, o 11:19
- Płeć: Mężczyzna
- Lokalizacja: Polska
Mechanika gruntów!
Ostatnio zmieniony 7 lut 2015, o 23:50 przez Qń, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: Całe wyrażenia matematyczne umieszczaj w tagach[latex] [/latex] .
Powód: Całe wyrażenia matematyczne umieszczaj w tagach