Wyjaśnić następujące pojęcia i podać ich znaczenie:
a) estryfikacja
b)reakcje przyłączania dla alkenów
c)aminokwasy
d)sacharydy
Pojęcia i ich znaczenie
-
- Użytkownik
- Posty: 1086
- Rejestracja: 22 paź 2009, o 19:37
- Płeć: Kobieta
- Lokalizacja: Polen
- Podziękował: 3 razy
- Pomógł: 306 razy
Pojęcia i ich znaczenie
a)
b)
c) [url=http://pl.wikipedia.org/wiki/Aminokwasy]Aminokwasy[/url]
d) [url=http://pl.wikipedia.org/wiki/W%C4%99glowodany]Węglowodany[/url]
b)
c) [url=http://pl.wikipedia.org/wiki/Aminokwasy]Aminokwasy[/url]
d) [url=http://pl.wikipedia.org/wiki/W%C4%99glowodany]Węglowodany[/url]