Wzory strukturalne związków do sprawdzenia

Awatar użytkownika
hubertg
Użytkownik
Użytkownik
Posty: 308
Rejestracja: 3 lut 2009, o 19:55
Płeć: Mężczyzna
Podziękował: 115 razy

Wzory strukturalne związków do sprawdzenia

Post autor: hubertg »

Proszę o sprawdzenie wzorów strukturalnych poniższych związków:

2-metyloheptan



4-etylo-2,2-dimetyloheksan



4-etylo-3,4-dimetylooktan
[url=http://img5.imageshack.us/i/i8c.png/][/url]


2,4,4-trimetyloheptan
[url=http://img17.imageshack.us/i/i8d.png/][/url]


3,3-dietylo-2,5-dimetylononan
[url=http://img35.imageshack.us/i/i8e.png/][/url]


4-izopropylo-3-metyloheptan - ten szczególnie mnie interesuje
[url=http://img14.imageshack.us/i/i8f.png/][/url]
Awatar użytkownika
goska06
Użytkownik
Użytkownik
Posty: 18
Rejestracja: 18 wrz 2009, o 10:19
Płeć: Kobieta
Lokalizacja: Gda
Podziękował: 3 razy
Pomógł: 2 razy

Wzory strukturalne związków do sprawdzenia

Post autor: goska06 »

jak na moje dobrze;)
Awatar użytkownika
hubertg
Użytkownik
Użytkownik
Posty: 308
Rejestracja: 3 lut 2009, o 19:55
Płeć: Mężczyzna
Podziękował: 115 razy

Wzory strukturalne związków do sprawdzenia

Post autor: hubertg »

dzięki za sprawdzenie
ODPOWIEDZ