Co Ci się w matematyka.pl nie podoba?
-
- Użytkownik
- Posty: 1361
- Rejestracja: 9 cze 2004, o 15:07
- Płeć: Mężczyzna
- Lokalizacja: Litzmannstadt
- Podziękował: 3 razy
- Pomógł: 1 raz
Co Ci się w matematyka.pl nie podoba?
Nic nie jest idealne, nawet matematyka.pl
Ale z Twoją pomocą możemy się do ideału zbliżyć. Napisz, co uważasz, że jest z nami nie tak, a w miarę możliwości postaramy się to zmienić.
Konstruktywna krytyka zawsze mile widziana
Ale z Twoją pomocą możemy się do ideału zbliżyć. Napisz, co uważasz, że jest z nami nie tak, a w miarę możliwości postaramy się to zmienić.
Konstruktywna krytyka zawsze mile widziana
Co Ci się w matematyka.pl nie podoba?
Mi na mysl przychodzi tylko jedna rzecz, o ktorej juz zreszta w innym topicu wspominalem:
-brak LaTeX'u przez niekiedy zapisywanie symboli matematycznych i ich odczytywanie szczegolnie zamienia sie w koszmar
a tak jest ok
-brak LaTeX'u przez niekiedy zapisywanie symboli matematycznych i ich odczytywanie szczegolnie zamienia sie w koszmar
a tak jest ok
- Zuzia
- Użytkownik
- Posty: 56
- Rejestracja: 11 lis 2004, o 17:08
- Płeć: Kobieta
- Lokalizacja: Koszalin
- Podziękował: 4 razy
- Pomógł: 2 razy
Co Ci się w matematyka.pl nie podoba?
Jedyny błąd, jaki zauważam na tej stronie, to przycisk Gadu-gadu - po jego naciśnięciu pojawia się strona, która jest przeznaczona dla komunikatora AIM, zamiast Gadu-gadu. Dodatkowo oczywiście przydałby się LaTeX. Poza tym wszystko O.K.
-
- Gość Specjalny
- Posty: 534
- Rejestracja: 8 lip 2004, o 17:05
- Płeć: Mężczyzna
- Lokalizacja: Warszawa
- Podziękował: 1 raz
- Pomógł: 17 razy
Co Ci się w matematyka.pl nie podoba?
to dobre z tym gadugadu
zauwaz, ze jak najedziesz myszka na ten przycisk to w pasku na dole po lewej stronie pojawi sie numer
zauwaz, ze jak najedziesz myszka na ten przycisk to w pasku na dole po lewej stronie pojawi sie numer
Co Ci się w matematyka.pl nie podoba?
jak mowa o bledach to ja zobaczylem jeden juz dosyc dawno i az dziw, ze nikt inny nie zwrocil na niego uwagi. Mianowicie folder "Wyslane" jest zamieniony z "Do wyslania"
Co Ci się w matematyka.pl nie podoba?
Zeby otwieralo sie okienko gg po prostu nalezy pod ikonke podpiac kod typu
gg:[numer uzytkownika]
a nie jak jest obecnie
aim:goim?screenname=[numer uzytkownika]&message=Hello+Are+you+there?
gg:[numer uzytkownika]
a nie jak jest obecnie
aim:goim?screenname=[numer uzytkownika]&message=Hello+Are+you+there?
- Zuzia
- Użytkownik
- Posty: 56
- Rejestracja: 11 lis 2004, o 17:08
- Płeć: Kobieta
- Lokalizacja: Koszalin
- Podziękował: 4 razy
- Pomógł: 2 razy
Co Ci się w matematyka.pl nie podoba?
A to dobre - zauważyłam, co nie zmienia faktu, że i tak link jest na AIM...Reksio pisze:to dobre z tym gadugadu
zauwaz, ze jak najedziesz myszka na ten przycisk to w pasku na dole po lewej stronie pojawi sie numer
Co Ci się w matematyka.pl nie podoba?
jesli chcecie brac przyklad z jakiegos forum to zerknijcie pod ten adres: elektroda.pl . czasem jest malo czytelne, ale ma kilka bajerkow, ktore moglyby ladnie u nas wygladac.
Co Ci się w matematyka.pl nie podoba?
Chodzi mi o brak podziału na kategorie chodźby wiekowe. Otóż zadanko typu ile jest 2+2 między prob. mat. uniwers. jest conajmniej dziwnym zestawieniem. Gdyby podzielono każde z forum na kategorie, choćby:
płotki(podstawówka), leszcze(gimnazjum), szczupaki(średnia), wyjadacze(wyższa), to każdy z pewnością znalazłby coś dla siebie choć w jednej.
płotki(podstawówka), leszcze(gimnazjum), szczupaki(średnia), wyjadacze(wyższa), to każdy z pewnością znalazłby coś dla siebie choć w jednej.
-
- Użytkownik
- Posty: 1179
- Rejestracja: 21 cze 2004, o 00:51
- Płeć: Mężczyzna
- Lokalizacja: krk
- Pomógł: 9 razy
Co Ci się w matematyka.pl nie podoba?
zawsze beda dwa fronty: zwolennikow podzialu na kategorie i zwolennikow podzialu na stopnie zaawansowania
my obralismy te pierwsza droge i uwazamy ze spisuje sie bardzo dobrze
byc moze jednak uda sie nam uzyskac zadowalajacy rezultat...soon..;]
my obralismy te pierwsza droge i uwazamy ze spisuje sie bardzo dobrze
byc moze jednak uda sie nam uzyskac zadowalajacy rezultat...soon..;]
Co Ci się w matematyka.pl nie podoba?
mylisz sie marshal: jest jeszcze trzeci front - mix tych dwoch: kategorie+stopien zaawansowanie
- Zlodiej
- Użytkownik
- Posty: 1910
- Rejestracja: 28 cze 2004, o 12:24
- Płeć: Mężczyzna
- Lokalizacja: Kraków
- Podziękował: 2 razy
- Pomógł: 108 razy
Co Ci się w matematyka.pl nie podoba?
Z tym sie wiążą również niedogodności pewne ... tzn troche niekomfortowo porusza sie po forum gdzie istnieje tyle podforów...pakiet_kota pisze:Chodzi mi o brak podziału na kategorie chodźby wiekowe. Otóż zadanko typu ile jest 2+2 między prob. mat. uniwers. jest conajmniej dziwnym zestawieniem. Gdyby podzielono każde z forum na kategorie, choćby:
płotki(podstawówka), leszcze(gimnazjum), szczupaki(średnia), wyjadacze(wyższa), to każdy z pewnością znalazłby coś dla siebie choć w jednej.
dajmy na to zeby zobaczyc zadanie ktore moze nalezec do dwoch działów np pitagoras i analiza ... do tego dochodzi jeszcze to ze zadanie nie ma okreslonego stopnia trudnosci tzn nalezy gdzies albo do liceum albo do studenta ... zeby to znaleźć w najgorszym przypadku trzeba przelikać az 10 razy ... to troche meczace jak ktoś chce codziennie kontolować to co sie dzieje na forum a nie ma za wiele czasu ... tym bardziej jak ktoś ma modem i szybkośc otwierania stron nie jest zbyt duza ...