Witam, bardzo potrezbny mi jest dobry zbiór o poziomie podstwowym i rozszerzonym,który pozwoli mi przygotować się na egzamin maturalny z fizyki
Prosze o propozycje
pozdrawiam
fizyka na maturę
- PawelJan
- Użytkownik

fizyka na maturę
Polecam z serca dwuczęściowy zbiór z ZamKoru.
Druga i trzecia pozycja od góry na stronie:
Ale tak samo zbiór na medyczne i vademecum toż samo:
"Podstawy fizyki Repetytorium dla kandydatów na akademię medyczną i kierunki przyrodnicze", pod redakcją Andrzeja Persony, wyd. Medyk
"Fizyka. Wybór testów z egzaminów wstępnych na akademię medyczną i kierunki przyrodnice", A. Persona, wyd. Medyk.
Obie książeczki charakterystycznie czerwone okładki.
Druga i trzecia pozycja od góry na stronie:
Ale tak samo zbiór na medyczne i vademecum toż samo:
"Podstawy fizyki Repetytorium dla kandydatów na akademię medyczną i kierunki przyrodnicze", pod redakcją Andrzeja Persony, wyd. Medyk
"Fizyka. Wybór testów z egzaminów wstępnych na akademię medyczną i kierunki przyrodnice", A. Persona, wyd. Medyk.
Obie książeczki charakterystycznie czerwone okładki.
-
kasiek
- Użytkownik

fizyka na maturę
Chodzi mi głównie o zbiory , w których zadania podzielone są na tzw. dziedziny, działy
pozdrawiam
pozdrawiam
- PawelJan
- Użytkownik

fizyka na maturę
Wszystkie trzy spełniają to kryterium, repetytorium również ma zadania - testy. Wszędzie jest podział na działy.
A na marginesie w tym z Zamkoru też jest krótkie "powtórzenie" każdego działu przed serią porządnych zadań. Naprawdę go polecam.
A na marginesie w tym z Zamkoru też jest krótkie "powtórzenie" każdego działu przed serią porządnych zadań. Naprawdę go polecam.
fizyka na maturę
Polecam zbior zadan z wydawnictwa IDEA. Jest to zbior dla podstawowego jak i rozszerzonego poziomu. Nie sa to zadania olimpijskie, ale daja solidne przygotowanie. Zbior jest przygotowany pod katem nowej matury z fizyki. Po prostu polecam.